Nova Targeta Jove de Reus

Nova Targeta Jove de Reus

La nova Targeta Jove de Reus renova la imatge i el seu funcionament perquè sigui molt més atractiva per a joves i també empreses i organismes col·laboradors. La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència ha presentat aquest divendres la nova Targeta Jove, que permetrà al jovent de la ciutat accedir a un ampli ventall de descomptes i promocions que poden arribar fins als 1.000 euros a través d’una eina actualitzada i molt més vinculada als serveis i entorns digitals.

La nova Targeta Jove de Reus presenta un nou disseny i pretén fer un salt quantitatiu important més enllà dels 8.000 usuaris únics que tenia fins ara l’actual targeta. També s’ha fet un esforç de col·laboració amb establiments i entitats de la ciutat per ampliar els 50 establiments que fins ara oferien descomptes, de manera que la nova Targeta Jove comença a operar amb més de 70 establiments, serveis municipals i entitats adherits que oferiran els seus avantatges als joves de la ciutat.

Si fins ara la Targeta Jove era utilitzada principalment per a moure’s en el transport públic, aquesta nova eina permetrà gaudir de molts més serveis i productes. Tot plegat, segons la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, permetrà impulsar l’ús de la Targeta Jove, refidelitzar els usuaris que ja l’utilitzaven i captar nous joves.

Nou web de Joventut Reus
Una de les eines fonamentals per implementar el desenvolupament i ús de la nova Targeta Jove és el nou web de Joventut Reus (joventutreus.cat), que inclourà i actualitzarà el conjunt de les ofertes i serveis de què podran gaudir els titulars de la Targeta. De fet, la digitalització de la Targeta Jove s’inclou en un procés de canvi integral del funcionament d’aquest servei que ofereix la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència a través del Casal de Joves.

Tota la informació i descomptes es podran trobar en un directori web des d’on es poden consultar i consumir. Això permetrà també disposar d’informació sobre les preferències i serveis més demandats pel jovent i, d’aquesta manera, adaptar les ofertes a allò que més interessi als usuaris.

Fins a 1.000 euros en descomptes
La nova targeta té nous descomptes i, a més, afegeix la modalitat de promoció. Amb aquestes promocions i descomptes els joves poden aconseguir fins a 1.000 euros en avantatges. Les promocions són vals d’un sol ús que es consumeixen a través de la nova web de Joventut. Són molt senzills d’utilitzar des del mòbil de l’usuari i sense necessitat de descarregar cap APP, i tot es pot realitzar des del navegador web.

Els joves hauran d’accedir amb els seu usuari i contrasenya a la web per tal de gastar els vals. Cada vegada que un usuari intenti gastar un val la web comprovarà internament que l’usuari pot gastar-lo i començarà el procés de consum de la promoció. Finalment serà el comerç o establiment qui comprovarà que les dades de l’usuari de la web i la targeta coincideixen i validarà l’ús del val. Aquest procés deixarà constància del consum del val i enviarà un correu tant a l’usuari com al comerç indicant el consum realitzat.

La nova Targeta Jove caldrà reactivar-la cada dos anys. Això no suposarà cap cost per a l’usuari, ni un canvi de targeta física, simplement servirà per actualitzar les dades i es col·locarà una enganxina amb la nova durada d’activació sobre les dates que actualment apareixen al plàstic.

Més de 70 entitats i establiments adherits
La nova targeta surt amb més de 70 col·laboradors entre serveis municipals, establiments comercials i entitats. A partir d’aquests col·laboradors inicials, també es preveu que hi hagi altres establiments de la ciutat que s’adhereixin a la xarxa i puguin oferir descomptes i promocions als usuaris de la targeta.

Per poder formar part dels establiments col·laboradors només cal fer una sol·licitud de forma totalment gratuïta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana indicant quin ofertes i promocions es volen oferir.

Entre 12 i 30 anys
Poden fer-se la Targeta Jove tots els i les joves de la ciutat i els que estudiïn a Reus i que tinguin entre 12 i 30 anys. La targeta és totalment gratuïta i només cal adreçar-se al Casal de Joves la Palma, on es pot obtenir al moment de manera presencial dins l’horari d’atenció al públic. També es pot fer la sol·licitud a través de la web de Joventut.

Els actuals usuaris de la Targeta Jove també hauran de renovar-la presencialment al Casal de Joves la Palma ja que a partir del dia 1 de gener l’antiga deixarà d’estar activa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.