Noves activitats obertes a tothom a l’Escola d’Art i Cultura de la Diputació

L’Escola d’Art i Cultura de la Diputació comença un nou trimestre amb una renovada programació formativa i amb activitats obertes a tothom. L’oferta formativa inclou una quinzena de cursos que abasten diferents àmbits artístic com el dibuix, la ceràmica o la restauració, la inscripció dels quals ja està oberta a través de la pàgina web del centre. A més, l’Escola d’Art i Cultura està ultimant el calendari d’activitats per als propers mesos amb l’objectiu d’apropar el centre a la ciutadania, entre les quals destaca la iniciativa ‘Fes-te amic de l’Escola’.

Prop de 200 persones i col·lectius ja formen part de la comunitat Amics de l’Escola, fet que els permet disposar d’un canal específic per estar informat de les novetats i l’agenda de l’escola, a més d’informació periòdica de temes d’interès sobre art i cultura. Tots els qui formen part d’aquesta comunitat reben un carnet físic identificatiu com a ‘Amic de l’Escola’, fet que els permet gaudir d’avantatges i tenir una atenció personalitzada. Qualsevol persona major de 12 anys pot adherir-s’hi i només cal apropar-se al centre per fer-se amic de l’escola. A la pàgina www.dipta.cat/eac/amic-escola-art-cultura trobareu tota la informació necessària.

Oferta formativa especialitzada

Cursos de ceràmica, de pintura, de dibuix, de còmic, de restauració de mobles i d’iniciació al Paperclay amb porcellana són algunes de les propostes que fa l’Escola d’Art i Cultura de la Diputació a Tortosa i Valls per als propers mesos. Tota l’oferta formativa es pot consultar a la pàgina web del centre (www.dipta.cat/eac/), des d’on es pot fer la inscripció i el pagament de la quota.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.