Noves mencions honorífiques municipals

El Ple de l’Ajuntament de Reus ha acordat concedir la menció honorífica municipal a l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, la Germandat Sant Josep Obrer i, a títol pòstum, a Mòssen Creu Saiz.

El reconeixement a l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles s’ha concedit atenent als seus mèrits com entitat de la ciutat, sense ànim de lucre, que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, per contribuir a la millora de l’assistència sanitària i social de les persones afectades i els seus familiars, i a la seva rehabilitació, integració i reinserció social i laboral i, de forma especial, per celebrar enguany el 25é aniversari de l’entitat.

La menció a la Germandat Sant Josep Obrer s’ha aprovat en reconeixement a la seva trajectòria i continuada activitat social, en especial per la seva participació en els actes de la Setmana Santa reusenca, que han esdevingut una manifestació del patrimoni cultural de la ciutat, i per commemorar enguany el 25è aniversari de la germandat.

La menció honorífica municipal, a títol pòstum a Mòssen Creu Saiz s’ha concedit en reconeixement a la trajectòria humana al llarg de la seva vida i la responsabilitat exercida durant dues dècades com a Prior de la Prioral de Sant Pere Apòstol i, abans, com a rector de l’Església de la Puríssima Sang. En reconeixement a la feina pastoral i a la seva participació en la vida col·lectiva amb un gran sentit de ciutat, des del diàleg i l’entesa i, molt particularment, per la seva tasca en l’encaix de la Prioral dins de la configuració actual de la Festa Major de Sant Pere i de la Festa de Misericòrdia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.