Noves parades i més poblacions per reforçar la prova de venda online dels Mercats de Reus de la mà d’Ulabox

Noves parades i més poblacions per reforçar la prova de venda online dels Mercats de Reus de la mà d’Ulabox

Ulabox i els Mercats de Reus amplien la prova pilot de venda online que van iniciar a principis de març per reforçar el sistema amb l’objectiu d’oferir-lo a ple rendiment a la tardor

Ara ja es pot comprar a 14 parades dels Mercats de Reus a través de la plataforma d’Ulabox i s’ha ampliat considerablement l’àrea de repartiment. Durant el confinament, tant les parades dels Mercats de Reus com Ulabox van fer un esforç per garantir el servei, tot i que feia poc més d’una setmana que s’havien iniciat les proves. Ara, després del bon resultat d’aquests mesos, s’amplia l’abast amb més parades i un radi de repartiment molt més ampli per reforçar la prova pilot.

L’acord entre els paradistes dels Mercats de Reus i Ulabox garanteix que els productes frescos del mercat puguin arribar a la seva àrea d’influència de manera immediata i amb totes les garanties.

Més parades: com al mercat però des de casa

En aquesta segona fase de la prova pilot, la plataforma incorpora fins a 14 parades de totes les activitats per recrear l’experiència de la compra al mercat des de casa: fruita i verdura, peix i marisc, pesca salada i llegums, carnisseria, xarcuteria i cansaladeria, menuts, polleria i aviram, menjar precuinat i elaborats, etc.

Ara hi ha una parada del Mercat del Carrilet, Fruitacasa, i la resta són del Mercat Central: Xarcuteria K l’Anto, Polleria La Cantonada 108, Casa Borrull, Carnisseria Mestre Vilella, Carnisseria Antònia, Polleria Rosa Riba, Xarcuteria Àlex, Carnisseria Tremosa, Peixos Toni Ortiz, Daniel Salinas, Pesca Salada Vidal, Carnisseria Bigorra i Casa Pladevall. Tres parades més van signar l’acord i es poden incorporar a la plataforma en el moment que vulguin, igual que la resta de parades dels dos mercats.

Àrea de repartiment més àmplia

Pel que fa a l’àrea de repartiment, també s’amplia i a partir d’ara els productes frescos dels  Mercats de Reus es lliuren a Reus, a Tarragona i a diverses poblacions del Baix Camp, l’Alt Camp i el Tarragonès:

  • Lliurament diari: Reus, Tarragona, Almoster, Cambrils, Castellvell, La Canonja, La Selva del Camp, Montbrió del Camp, Riudoms, Salou i Vila-seca.
  • Lliurament un o dos dies a la setmana: L’Aleixar, Les Borges del Camp, Maspujols, Mont-roig del Camp, Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Vilaplana, Vinyols i els Arcs, Valls, Alcover, Torredembarra, Perafort, El Morell i La Pobla de Mafumet.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, valora molt positivament la prova pilot i com s’ha garantit el servei durant les setmanes de confinament: «Durant aquestes setmanes hem comprovat que l’oferta dels Mercats de Reus també és competitiva online, ara fem un pas endavant, amb més parades i una àrea de repartiment més àmplia.» Segons Prats, «amb aquesta digitalització els mercats s’obren moltes portes i arriben als clients que s’estimen més comprar per Internet però volen fer-ho de manera conscient, amb productes de qualitat i proximitat. A més, el repartiment mancomunat i amb rutes i horaris prefixats permet optimitzar recursos i garantir que el producte fresc arribi a les cases en perfectes condicions.»

Segons Jaume Gomà, CEO i co-fundador d’Ulabox: «Ens complau veure com el projecte segueix creixent gràcies tant al suport dels paradistes com de la bona resposta dels clients. És especialment destacable l’esforç de tothom per haver aconseguit donar servei en una època tan complicada com han estat els mesos de març i abril, quan en realitat estàvem només preparats per una prova pilot». Gomà afegeix que «Reus ha estat el primer projecte amb Mercats Municipals que portem a terme fora de l’àrea metropolitana de Barcelona i estem especialment contents tant dels resultats com de la implicació de totes les parts, també a nivell de les Administracions, cosa que ens anima a seguir ampliant la cobertura del servei arreu de Catalunya».

Compres de més de 80 euros

La compra als Mercats de Reus està activa a través de l’app i la web d’Ulabox (www.ulabox.com/ca)

La plataforma permet comprar els productes que el client estimi oportú de cada parada participant, amb una comanda mínima conjunta de 25 euros.

Des de l’inici de les proves amb els primers clients al mes de març, l’import del tiquet mig és de 82 euros per comanda i client, un import que demostra la bona acceptació de la proposta comercial, facilitant l’accés a la qualitat i servei dels Mercats de Reus fins i tot quan no és possible o fàcil anar-hi físicament, raó per la qual la pràctica totalitat de les vendes són incrementals per als paradistes, que a través de l’acord amb Ulabox donen resposta a un públic nou que abans no podia accedir a la seva oferta.   

Primera comanda sense despeses d’enviament

Per als nous clients –i mentre duri la 2a fase de la prova- la primera comanda no té despeses d’enviament. Només cal afegir el cupó de descompte FLASHREUS i es descompta directament.

Les comandes de més de 79 euros no paguen despeses d’enviament. Per a la resta, sense el cupó de descompte, l’import és de 4,50 euros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.