Noves sortides per observar els ocells i la biodiversitat de Reus

La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de Reus, en el marc del pla d’accions de sensibilització i comunicació per involucrar en l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutadania de Reus, ha organitzat per aquesta primavera quatre sortides guiades per observar els ocells i conèixer la biodiversitat de Reus. De la mà de l’associació Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) i Birding Catalunya, les persones interessades podran descobrir i conèixer de primera mà la fauna que s’hi amaga a diversos indrets de la ciutat.

La primera sortida serà aquest dissabte, 26 de març, a les 9.30h, al Camí de les Ànimes. Les següents sortides s’han planificat pels següents dies i entorns:

Dissabte 16 d’abril: Parc de Sant Jordi
Diumenge 8 de maig: Passeig de la Boca de la Mina
Diumenge 19 de juny: Gaudí Golf Club (horari de tarda).

L’acció es troba emmarcada en l’ODS15 sobre la Vida d’ecosistemes Terrestres i té una clara funció pedagògica. El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, destaca que “l’observació dels ocells serveix de fil conductor per tal d’apreciar la biodiversitat que ens envolta, els diferents hàbitats existents dins del terme de Reus i la importància de preservar-los”.

Les activitats estaran guiada per l’Enric Pàmies, el creador de Reus Natural que té com a objectiu donar a conèixer diferents llocs de Reus on gaudir de la natura, així com identificar la fauna i flora de la ciutat, alhora de promoure els coneixements i sensibilització vers la ciutadania i la millora dels espais verds de la ciutat.

L’associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) és una entitat sense finalitat de lucre (ONG) de base científica i desenvolupa projectes per conservar els ecosistemes naturals mitjançant actuacions de conservació i de custòdia del territori, la millora del seu coneixement i la conscienciació de la ciutadania.

Inscripcions

Les sortides va adreçades a la ciutadania de Reus de qualsevol edat. Es faran en grups reduïts de 25 persones per tal de poder atendre les explicacions.

Les persones que ho desitgin poden fer la inscripció pel dia 26 de març al següent enllaç:

https://inscripcions.reus.cat/coneixemelsocellsdereus

Les següents sortides també es podran reservar al web inscripcions.reus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.