Novetats en la jornada de portes obertes al Gaudí Centre del 25 de juny, amb motiu del 10è aniversari

dav

El Gaudí Centre celebra el diumenge, 25 de juny, el 10è aniversari de la seva obertura i els 165 anys del naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí. Per aquest motiu, l’Agència de Promoció de Ciutat incprpora novetats a la jornada de portes obertes que cada any organitza al centre per commemorar i recordar aquest dia.

Durant aquests anys el Gaudí Centre ha aconseguit posicionar Reus en el mapa turístic i convertir-se en un referent cultural. En aquests 10 anys s’ha aconseguit dinamitzar l’economia local utilitzant el referent del Gaudí Centre com a motor del comerç, hoteleria, restauració i serveis generals, amb uns 655.000 visitants i generant uns ingressos de gairebé 2.600.000 euros.

La jornada de portes obertes està dirigida principalment als ciutadans de Reus que volen visitar el Centre, i veure les novetats que s’han incorporat en els darrers anys. Amb motiu dels 10 anys d’obertura del centre, els visitants podran gaudir d’una visita amenitzada a càrrec de la Gata Borda que representarà diferents escenes de la vida d’Antoni Gaudí. No es requereix reserva prèvia.

Dins del marc d’aquests actes de celebració, el Gaudí Centre torna a acollir, durant un any, la maqueta de la basílica de la Sagrada Família acabada, cedida de manera gratuïta i temporal per la Junta Constructora del temple. Aquesta maqueta de guix, construïda pel taller de modelistes de la pròpia basílica, completa l’espai expositiu «Sagrada Família 1882-2026» i permet veure l’evolució de la construcció del temple des dels seus orígens, fins al seu aspecte final.

La cessió d’aquest element expositiu posa de manifest la bona entesa entre el Gaudí Centre i la Junta Constructora de la Sagrada Família, amb l’objectiu mutu de facilitar una millor comprensió als visitants del Gaudí Centre i de l’obra de la Sagrada Família i, també ser un referent en la interpretació i difusió de l’univers Gaudí.

L’Agència de Promoció de Ciutat, aprofitant la certificació d’equipament familiar, ha implementat un calendari estable de visites familiars al Gaudí Centre el segon diumenge de cada mes. Aquestes visites permeten descobrir els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a través d’un joc d’empatia, on es coneixerà l’arquitecte, tot potenciant els aspectes més rellevants de la seva vida i obra, i es realitzarà un taller artístic relacionat amb l’obra de Gaudí. Així mateix, els dies 26, 27 i 28, amb motiu de la Festa Major de Sant Pere, el Gaudí Centre oferirà la possibilitat de realitzar visites amb família. L’activitat consisteix en un itinerari descoberta del Gaudí Centre ,pensat per a que cada familia faci la seva pròpia visita d’una manera diferent, amena i participativ a. La visita acaba amb un taller, es requereix reserva prèvia, preu 4€ per adults i nens.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.