Oberta la votació popular del concurs de música “Reussona 2017”

Fins al 4 de juny es pot entrar al web del Casal de Joves per escoltar els 12 grups que s’han presentat al concurs de música Reussona d’enguany i votar a través d’internet per escollir un dels 3 que passarà directament a la final. Les persones interessades poden entrar al web: http://www.joventutreus.cat/votsreussona2017 i votar el seu grup preferit.

Dels 12 grups que s’han presentat al Concurs es farà una selecció dels 3 que passaran a actuar al concert final, que es realitzarà el 22 de juny dins la programació de les Barraques de la Festa Major de Sant Pere. Dos dels 3 grups els escollirà un jurat format per periodistes musicals, músics i programadors del territori i un d’ells serà escollit per votació popular entre totes les persones que hi participin.

La votació s’ha iniciat aquest dissabte 27 de maig i estarà oberta fins al diumenge 4 de juny.

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través dels serveis de Joventut, convoca la dinovena edició del concurs «Reussona, Concurs de música per a joves», orientat a la promoció de noves propostes musicals sorgides entre el jovent del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Premis


Els premis del Reussona 2017 es mantenen com en l’edició anterior: un primer premi de 1.500 euros; un segon premi de 900 euros i un tercer premi de 600 euros. Hi ha una menció especial per a un grup novell valorada en 200 euros, que recaurà en un grup amb una mitjana d’edat dels seus integrants no superior a 21 anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.