Obertes les inscripcions a la Caminada Popular Rutes Reus solidària de l’11 de juny

La tercera de les caminades Rutes Reus d’aquest any 2017, tindrà lloc el proper diumenge dia 11 de juny. Impulsada per la regidoria d’Esports i organitzada per la societat municipal Reus Esport i Lleure i Tretzesports, la caminada, amb sortida i arribada a la plaça d’Anton Borrell del Parc de Sant Jordi, i tindrà finalitat solidaria a benefici de la Fundació Bara, i comptarà amb col·laboració extraordinària del Reus Deportiu.

El recorregut d’aquesta caminada serà per la zona est de la ciutat, i transcórre, pràcticament en la seva totalitat, per camins i rieres de baixa dificultat. Hi haurà dos itineraris: el recorregut curt serà de 6,1km i el llarg de 11,6 km. Els recorreguts comptaran amb el suport logístic de la secció excursionista de l’entitat roig i negra.

La caminada, amb sortida a les 9:00h, comptarà a més amb un seguit d’activitats esportives, lúdiques i d‘animació programades pel Reus Deportiu que els caminadors podran gaudir a la tornada. Entre altres, Body Combat, Tonificació i Zumba adreçades a tots els públics i que es desenvoluparan a la mateixa plaça Anton Borrell.

Durant el matí la Fundació Bara disposarà d’un espai a la plaça d’Anton Borrell amb informació sobre la seva tasca social. En aquest espai s’hi trobarà una urna on els participants i públic en general podrà contribuir dipositant els seus donatius. Els col·laboradors participaran en el sorteig de diversos premis deferència del Reus Deportiu.

En cas de no poder participar a la caminada ni assistir a les diverses activitats programades, també es pot fer un donatiu al número de compte corrent de la Fundació.

Inscripcions
Les inscripcions ja es poden formalitzar mitjançant l’enllaç de les Rutes Reus de les webs
www.reus.cat i www.reusesport.cat, a la web del www.reusdeportiu.cat o a l’enllaç http://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/inscriu-te

Les inscripcions són gratuïtes i les aportacions voluntàries a la Fundació Bara es podran fer directament a la sortida o arribada de la caminada.

Fundació Bara
És una fundació sense ànim de lucre que des de fa 35 anys té per objectiu realitzar una acció compensadora i preventiva amb la infància. Acull i atén a nens i nenes entre els 4 i 17 anys, amb escassos recursos socioeconòmics i amb estructures familiars carencials. En el temps de lleure dels infants, els ofereix un espai on, mitjançant activitats educatives, els acompanya en el seu creixement com a persones.

La Fundació acaba de rebre la Menció Honorífica per unanimitat per part de l’Ajuntament de Reus, el maig de 2017.

Reus Deportiu
Des de febrer de 2016 el Club esportiu reusenc llueix el logotip de la Fundació Bara a l’equipació del seu primer equip d’hoquei recent campió d’Europa, implicant-se amb la finalitat de la Fundació tant pel que a l’organització i col·laboració amb diferents activitats desenvolupades per la Fundació com en el desenvolupament d’activitats esportives a les seves instal·lacions pels destinataris de la fundació.

Amb accions com les que complementaran la caminada popular es vol conscienciar a la societat i donar major visibilitat a la pràctica de l’esport i l’estil de vida saludable, així com per donar suport a les accions de la fundació amb els infants i joves reusencs atesos per la fundació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.