Obertes les inscripcions a la tercera jornada “A Reus Fem Comerç”

L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l’Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, organitza el 18 d’octubre a La Llotja de Reus la tercera edició de la jornada “A Reus Fem Comerç”.

En aquesta edició es farà una breu presentació de la campanya de tardor “Desitja’m. Compra’m a Reus” i posteriorment s’iniciarà la jornada, en forma d’espais de debat, moderats per experts del sector comercial de la Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat i dels Cicles Formatius de Grau Mig d’Activitats Comercials de l’Institut Baix Camp.

La jornada és gratuïta i oberta a l’assistència de professionals i persones vinculades al sector comercial, així com al públic en general.

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre la situació actual del comerç a la ciutat de Reus i en el context global.

L’acte començarà a les 13:30 h, a La Llotja de Reus (plaça del Prim) amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i seguidament es donarà la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i finalitzarà a les 17:00 h aproximadament.

La inscripció es pot fer de forma gratuïta, fins al proper dia 15 d’octubre al següent enllaç https://bit.ly/2OwN1XR o bé trucant al telèfon de Komercium, el 977 087 325.

Dades d’interès. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.