Ortopedia Rambla arriba a Reus

Ortopedia Rambla ha inaugurat la tarda la botiga més gran de tot Catalunya especialitzada en mobilitat i ajudes tècniques. Amb una superfície total de 700 metres quadrats, l’establiment situat a Reus, a la zona del Parc Tecnològic i d’Innovació Tecnoparc (carrer Nicaragua nº18), es divideix en dues plantes de gran amplitud i que tenen com a objectiu donar el màxim servei, qualitat de producte i atenció als clients. La planta baixa de la botiga disposa de 370 metres quadrats, mentre que la planta superior en té 330.

Aquest projecte que aterra a la capital del Baix Camp compta amb un total de 16 treballadors que formen part de l’equip d’Ortopedia Rambla, empresa familiar amb més de 50 anys de trajectòria a la demarcació de Tarragona «estem a Tarragona, on vam obrir l’any 1973, posteriorment a Tortosa (1975) i ara per fi ja som a Reus. Tanquem el cercle de poder estar presents a les capitals més importants del territori i ho fem amb la millor carta de presentació, la de la professionalitat que atresorem en aquestes cinc dècades de vida» explica Guillermo Caravaca, fundador d’Ortopedia Rambla.

A la primera planta hi ha una amplia zona d’exposició interior, un despatx, el taller de reparació i la zona de vestidors. Per accedir a la planta superior l’establiment disposa d’un elevador d’última generació. La ubicació de la botiga també és un dels valors afegits «estem al costat de l’Hospital Sant Joan de Reus, en una zona de fàcil aparcament i, sobretot, gratuïta. Estratègicament comuniquem amb la confluència de vies importants com la T-11, C-14 i A-7, i per tant municipis com Montblanc, Valls, o la Selva del Camp ens tenen a tocar» exposa Guillem Caravaca, responsable de mobilitat d’Ortopedia Rambla.

La inauguració ha aplegat més d’un centenar de persones, entre proveïdors, clients, professionals de la sanitat, amics i membres de l’equip d’Ortopedia Rambla. Tanmateix també hi han volgut estar presents autoritats com la regidora d’Educació i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, Pilar López; Jaume Llosas, director gerent i secretari general de la Cambra de Comerç de Reus i el president d’El Tomb de Reus, Jacint Pallejà.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.