‘Trobades amb l’etern’ a Tarragona

El Tinglado 1 del Moll de Costa va inaugurar una nova exposició sota el títol ‘Trobades amb l’etern’ de l’artista Mastuset, que pretén transmetre diverses reflexions sobre la fugacitat de la bellesa. La mostra, d’entrada lliure, es pot visitar fins al 7 d’abril en diferents horaris. Durant el mes de març el Tinglado 1 tindrà les seves portes obertes de dimarts a dissabte de 10h a 13 h i de 16h a 19h, a partir de l’1 d’abril el Tinglado 1 tindrà horari de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Durant tots els mesos de l’exposició també estarà obert diumenges i festius d’11h a 14h. El dilluns romandrà tancat.

La mostra
Trobades amb l’Etern: Reflexions sobre la fugacitat de la bellesa és una emocionant exposició, on l’artista Mastuset convida a explorar la bellesa efímera revelada en la naturalesa a través de diferents mitjans artístics. La mostra reuneix una dotzena de pedres i les seves rèpliques en escultures de bronze, una vintena de pintures d’oli sobre planxes de coure i una selecció de fotografies de dues diferents sèries.
Trobades amb l’Etern és una exposició que desafia les percepcions convencionals de l’art. En destacar objectes aparentment insignificants, l’artista vol reflexionar sobre la bellesa del què és quotidià i a qüestionar les percepcions tradicionals del que és valuós en l’art.
En la mostra es troben també fotografies de formes creades per la llum solar a través de l’aigua, reflectides en una superfície. Aquestes imatges són especialment captivadores perquè ens recorden la capacitat sorprenent que té la naturalesa per a crear experiències visuals úniques. Ens conviden a ser conscients de la bellesa transitòria que existeix en el món natural i a valorar les subtileses i detalls que sovint passem per alt en la nostra vida diària.

L’artista
Joseph Mastuset té una àmplia trajectòria exposant en diverses sales europees i, ell mateix es defineix com una persona que no fa art, sinó que l’art, l’art sorgeix, emergeix, és l’atzar, la Natura, la Bellesa qui és revela i és manifesta i ell és l’instrument. Aquest concepte ho aplica tant a la pintura, l’escultura, la fotografia o qualsevol altre medi que sorgeixi

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.