El Pallol presenta el seu nou calendari d’actes pel mes de febrer

El Pallol presenta el seu nou calendari d’actes pel mes de febrer

El Pallol enceta el mes de febrer amb un nou calendari d’activitats per a tota la família dissenyat per a completar l’estada dels seus clients i visitants. S’hi engloben actes de tota mena, des d’una llonganissada popular per Dijous Gras a la música en directe dels reusencs Cover H, passant per d’altres d’habituals com el taller de swing i lindy hop o la parada del Refugi Baix Camp d’animals.

El tradicional taller d’iniciació al swing i al lindy hop, que promou Bàsic Escola de Ball cada dissabte al passeig comercial, obrirà el pròxim dia 3, a les 12 del migdia, el calendari mensual d’activitats pensat per aquest mes de febrer. La setmana següent, el dia 8, coincidint amb Dijous Gras, a les 11 del matí hi haurà una degustació popular de llonganissa acompanyada d’una llesca de pa, una iniciativa en què hi col·labora l’establiment No diguis blat.

La música en directe també serà present al Pallol el dissabte 17, a 2/4 de 7 de la tarda, de la mà del grup reusenc Cover H, un duet format per Helena Tarragó i Jorge Varela, que en els seus directes repassa peces de jazz i clàssics dels 80 d’allò més coneguts. Una setmana més tard, dissabte 24, un trenet recorrerà els carrers del passeig comercial de 6 de la tarda a 8 del vespre per tal de passejar els més petits de la casa.

A més, tots els dissabtes de febrer visitaran El Pallol els voluntaris del Refugi Baix Camp, els quals instal·laran, de 2/4 de 5 de la tarda a 9 del vespre, una parada en què s’informarà de les activitats de l’entitat així com de la tasca que porten a terme per afavorir les adopcions d’animals perduts i abandonats. En el mateix estand s’hi podran trobar diferents articles a la venda i alguna de les mascotes dels membres de l’associació.

Durant tot el mes també es podrà visitar una exposició de fotografies i de material de Carnaval, que recull fons de l’entitat carnavalesca Germandat dels Set Pecats Capitals. A banda, encara romandrà oberta la mostra d’autòmats en moviment que recrea un paisatge inspirat en el pol nord amb óssos i esquimals en moviment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.