Partides d’escacs al voltant de Mas Anglès per donar a conèixer aquest equipament municipal a l’alumnat del barri Immaculada

Partides d'escacs al voltant de Mas Anglès per donar a conèixer aquest equipament municipal a l'alumnat del barri Immaculada

 

Un centenar d’alumnes de quart i cinquè de les escoles Doctor Alberich i Casas i Misericòrdia de Reus participen aquest dimarts, 19 de juny, entre les 9:00 i les 11:00 h, en diverses partides d’escacs al carrer, al voltant de Mas Anglès, amb l’objectiu de conèixer millor aquest equipament municipal, situat al número 15 de la plaça Celdoni Vilà i Torroja del barri de la Immaculada.

Es tracta d’una activitat coordinada per l’Àmbit de Dinamització Comunitària i Cohesió Social de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de reus, amb la col·laboració del Consell Esportiu Baix Camp, Reus Esport i Lleure i l’Associació de Veïns del Barri Immaculada, de qui ha partit la iniciativa.

Nens i nenes dels dos centres educatius més pròxims a aquest equipament municipal formaran equips per jugar a escacs i els que millor juguen ensenyaran als que saben jugar poc. Per als infants que no en saben gens es crearà un grup d’iniciació amb activitats més adaptades.

Aquestes partides d’escacs seran gravades pels alumnes de la Casa d’Oficis del Barri del Carme, encarregats de fer el videoclip que l’Escola Misericòrdia està preparant amb motiu dels 75 anys de funcionament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.