10 anys de clubs de lectura a la Biblioteca Central Xavier Amorós

10 anys de clubs de lectura a la Biblioteca Central Xavier Amorós

 

Aquest curs s’han celebrat els 10 anys de club de lectura que van començar a la Biblioteca Central Xavier Amorós de forma continua l’any 2007. Per aquest motiu aquest curs s’acaba amb una sessió especial en la qual l’editora Maria Bohigas de Club Editor i l’escriptora Antònia Carré-Pons vindran a la darrera sessió dels clubs. L’activitat extraordinària de cloenda serà aquest dimarts a les 18:30 h, en un acte obert a tothom.

El llibre «Com s’esbrava la mala llet» d’Antònia Carré-Pons ha estat el llibre que els lectors s’han llegit i que comentarà amb les convidades i a més Maria Bohigas ens parlarà de l’editorial Club editor i del món editorial en general.

Amb motiu d’aquest aniversari a la sala general de la Biblioteca Xavier Amorós hi una exposició amb totes les portades dels llibres que s’han llegit als clubs de lectura de literatura durant les deu edicions.

A banda d’aquest club de literatura que es divideix en dos grups, un en dimarts i un en dimecres, a la Biblioteca Central Xavier Amorós s’han anat creant altres clubs i en aquest moment estan en funcionament el Club de lectura de poesia, el Club de lectura «Llegir el teatre», el Club de lectura «Love to read» (en anglès) i la tertúlia dialògica de textos pedagògics, a banda dels Clubs de lectura infantils.

De fet, des del mes de setembre passat i fins a aquest mes de maig s’han realitzat 72 sessions de clubs de lectura a la Biblioteca Central Xavier Amorós i 5 sessions a la Biblioteca Pere Anguera. Això ha fet que un total de 628 persones n’hagin gaudit a la Xavier Amorós i 149 a la Pere Anguera, assolint la xifra de prop de 780 persones a les que s’ha arribat a través dels Clubs de Lectura.

Per a inscriure’s a algun d’aquests clubs les inscripcions s’inicien a finals del mes d’agost a través de la pàgina web de les biblioteques o als taulells de la biblioteca.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.