Peces de roba en temps de pandèmia Blaugab

Peces de roba en temps de pandèmia Blaugap

Blaugab moda sana

Em deia una amiga professora que estava donant les classes amb jaqueta i bufanda. I és que a la seva escola, obrien les finestres de bat a bat per ventilar l’aula. Això li feia passar molt fred i em preguntava si teníem alguna peça de roba que la tapés més. Ella em parlava de camisetes tèrmiques d’una coneguda botiga d’esports, però jo li vaig dir que es deixés de roba sintètica i que recordés els jerseis de llana de la iaia. De seguida em va dir que si, que eren molt calentets, però que li picaven. Va ser llavors quan li vaig ensenyat, el que algú m’havia definit com “aquelles samarretes màgiques”.

En realitat no són màgiques, són samarretes interiors tèrmiques de llana merino i seda, una peça que no sembla que la portis, però que utilitza les propietats tèrmiques de la llana i la seda per termorregular la temperatura del nostre cos. Li vaig ensenyar per ella, però també pels nens que són els més difícils de contentar i que amb aquestes samarretes ja no hem de patir per quan tenen calor i es comencen a treure roba, perquè tal i com està teixida facilita la transpiració. La llana és d’aquelles fibres tèxtils que hem anat oblidant, encegats amb els polièsters tecnològics amb “gore-tex”, però que ara es converteix en un teixit modern amb acabats increïbles i que podem trobar en mitjons, polars, roba esportiva, etc…

Un altre gran avantatge de la llana es que té una capacitat bactericida natural que li dona una excel·lent resistència a l’aparició de males olors. No cal rentar-les després de cada ús, simplement airejant-les unes hores és suficient.

No oblidem que amb aquest material s’han pujat les muntanyes més altes de la terra i que prové d’un bé que no s’esgota i que no contamina, les ovelles merines i a sobre, és el millor material per trobar-nos còmodes en moments en que el fred se’ns va fincant a dintre.

A Blaugab, sempre busquem la millor roba perquè vesteixis amb fibres naturals, sense tòxics i de comerç just. Vine a veure’ns i t’explicarem més coses dels nostres jerseis, mitjons, polars i les nostres samarretes interiors “màgiques”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.