Maderoteràpia facial

Maderoteràpia facial

Atemporal Esthetic Lab.

Segur que has sentit a parlar de la “Maderoteràpia” com un delstractaments corporals més efectius per remodelar el cos. Però sabies que també existeix la Maderoteràpia Facial? L’estimulació que produeix una eina de fusta sobre el rostre és vint vegades superior a la que produeixen les mans, això significa que, en menys temps, produïm molta més resposta de l’organisme i, per tant, més i millors resultats.

Aquest tractament facial és ideal tant per rejovenir com per prevenir l’envelliment. La seva acció és global i, habitualment, els efectes són perceptibles des de la primera sessió. Alguns d’aquests efectes són: millora de la textura de la pell (més uniforme, llisa, compacta i amb més lluminositat), reblert de les arrugues tant les degudes a l’envelliment com les d’expressió (eliminant les més fines i atenuant les més fondes), redensificació de la matriu extracel·lular (tonifica) i recol·locació els volums facials (remodelació de l’oval, pòmuls, celles…).

També cal tenir en compte els seus efectes interns: estimula la circulació sanguínia (augmentant l’oxigen i els nutrients que arriben a les cèl·lules), regula la circulació limfàtica (augmentant la desintoxicació dels teixits), activa la lipòlisi (eliminant els cúmuls de greix, per exemple, del doble mentó) i millora la tonicitat muscular.

Finalment, i no menys important, produeix una agradable sensació de benestar, alliberant l’estrès acumulat, equilibrant la ment i els estats d’ansietat, i també millora la qualitat deldescans.

Ara és el moment de gaudir d’aquest sofisticat tractament! I si el demanes de regal aquest Nadal?

Atemporal Esthetic Lab
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.