Pepco arriba a El Pallol

Pepco, companyia de distribució d’origen polonès líder en productes de moda infantil, dona i home i productes de la llar i Núñez i Navarro han arribat a un acord per obrir una nova botiga al Passeig Comercial El Pallol, de Reus. El nou espai al centre comercial suposarà un important impuls pel Passeig Comercial i ajudarà a dinamitzar la zona.
La botiga, que té previst inaugurar-se el dia 19 de maig amb una destacada promoció pels primers 50 clients, suma al bell mig de Reus, en un entorn tradicionalment dedicat a les compres, una nova oferta de moda lowcost i articles de decoració, centrada en la qualitat a molt bon preu i en oferir més per menys. La proposta s’adhereix a la ja existent de moda, complements, esport, bellesa, oci, cultura i restauració del Centre. En paraules de Daniel Zafra, director de marketing i comunicació del Grup Núñez i Navarro: “aquesta obertura suposarà ampliar la base de clients d’El Pallol i alhora oferir als reusencs i reusenques una proposta d’articles diaris complementària. Consolidarà sens dubte el Passeig Comercial obert, que compta amb una destacada oferta d’aparcament al cor de Reus”.

El nou punt de trobada a la planta baixa
L’obertura del nou espai està suposant l’adequació del local, que ocuparà una superfície de 700m2 i una plantilla de 13 treballadors.
Els clients i les famílies podran trobar una destacada oferta que va des de roba per a adults i nens, articles de decoració per a la llar i cuina, papereria i educatius. A més, compta amb col·leccions de temporada amb llicències com Disney o Marvel, entre altres.
Aquesta inauguració s’inclou dins l’estratègia que ha dut al centre de les ciutats a Espanya les recents obertures del grup, que anteriorment es circumscrivien a centres comercials de les afores. Així mateix, aquests dies Pepco ultima l’obertura del seu primer establiment a Portugal.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.