Xerrada sobre adolescents a l’Espluga del Francolí

El pròxim dimarts 30 de maig a les 6 de la tarda a l’Auditori Carulla Font es realitzarà la xerrada “Conviure amb adolescents… amb serenitat“ a càrrec d’Alba Castellví i Miquel. És una conferència amb idees pràctiques per fer més educativa la relació amb els i les adolescents i més agradable la convivència a casa.

A l’adolescència els fills i les filles canvien, i amb ells i elles ha de canviar tota la manera de fer els pares i les mares per tenir-hi una relació de respecte i confiança.

La xerrada té com a objectiu dotar les famílies d’eines per, entre altres coses, mantenir l’autoritat, educar per a la responsabilitat, acompanyar els fills i les filles en la recerca dels propis objectius i conviure-hi en pau quan són adolescents és una funció que tota societat hauria de poder fer.

Anirà a càrrec d’Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora. La seva principal ocupació és l’orientació de famílies que tenen inquietuds educatives i també l’assessorament de docents que volen eines per donar respostes millors a les necessitats d’infants i adolescents. Fa assessorament particular i conferències i tallers.

Ha treballat, d’ençà dels inicis de la meva carrera educativa, en els àmbits de l’educació en el lleure, la Infantil, la Primària, la Secundària i la Universitària. Actualment, fa classes de Didàctica a la Universitat de Barcelona.

Com a mediadora, s’ha dedicat al camp dels conflictes comunitaris i veïnals i en aquest moment se centra en els conflictes familiars. També imparteix classes de mediació en màsters i postgraus.

La seva mirada és alhora pedagògica i sociològica: partint del context actual i les noves necessitats, dono pautes i idees pràctiques per educar i conviure millor.

Publica llibres, articles i col·labora en emissores de ràdio, sempre parlant d’educació. Als seus llibres hi podeu trobar reflexions i consells pràctics tant si sou famílies com docents. Per a adults: Educar sense cridar i Educar adolescents. Per a infants, Un cistell de cireres: set contes petits per fer-nos grans i Tots els colors de l’amor.

L’activitat està organitzada per la regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.