Per primer cop a la província, classes de dansa amb bateria

L’escola de dansa Artis de Reus serà la primera en ofertar aquesta formació típicament americana, unes masterclasses que tindran lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de juliol.

La ballarina Geena Macareu impartirà unes masterclasses de dansa moderna, acompanyada per un músic a la  bateria, fet que és molt habitual als Estats Units. La bateria, interpretada pel músic Jordi Salvadó, va marcant ritmes i frases per tal de treballar els diversos exercicis i coreografies, en un estil de dansa força desconegut a Europa, i que  arriba per primera vegada a la província de Tarragona.

Geena Macareu és Graduada en Dansa Clàssica al Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid. Ha viscut 10 anys a Nova York, on ha impartit classes de dansa moderna amb bateria, i ha anat de gira per tot el món amb Parsos dance, Ajkun Ballet Theatre o el Ballet Hispánico d’Eduardo Vilaro. Jordi Salvadó toca la bateria des de fa 30 anys, durant els quals ha gravat discos i realitzat gires amb De prestao, Actor Secundario Bob, Fito Luri, PeTaCa – Petit Taller de Cançons, Ariel Santamaria o trio Brull-Salvadó Mor. Com a músic de flamenc ha tocat amb Alquimia Flamenco i acompanyat a Antonio Canales, Mari Carmen Fraga, Francis Núñez o Luisa Márquez.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.