Per què has d’incloure el màrqueting digital en el teu pla estratègic?

Per què has d’incloure el màrqueting digital en el teu pla estratègic?
DIGITAL MARKETING new startup project Online Search Engine Optimisation

Amb l’auge de les tecnologies i l’ús d’internet seria il·lògic pensar en una empresa que no apostés pel mitjà online, degut la gran quantitat d’avantatges que presenta.

No obstant això, hi ha organitzacions que es mostren reticents davant aquest fet, acomodant-se en la idea que si ja tot els funciona correctament per què canviar? Però, per què conformar-se amb el convencional podent tenir el millor?

Et convidem a llegir aquest article i treure-li el màxim rendiment a la teva empresa després de conèixer els avantatges del màrqueting digital.

1- Internet, el teu millor aparador

Davant qualsevol dubte qui no consulta al Sr. Google? Per això és clau tenir un lloc web amb un bon posicionament, per oferir presencial digital i notorietat.

2- Segmentació i personalització

Si la informació és poder el màrqueting digital és la clau per a aconseguir-lo.

Com més dades coneguis sobre l’audiència millor serà la segmentació d’aquesta; podràs invertir i optimitzar els teus esforços de manera més eficient i beneficiosa.

Tot això et permetrà crear una publicitat personalitzada per a cada usuari segons els seus gustos i el seu comportament en la web.

3- Aconsegueix un major abast

Milers de persones utilitzen internet des de qualsevol lloc, moment i dispositiu.

Quina empresa no voldria aporfitar l’oportunitat d’accedir a un major número de clients potencials amb un esforç menor? Per tant és clau aprofitar una de les millors característiques del màrqueting digital, aconseguint que les teves accions de màrqueting arribin i impactin a un públic ampli.

4- Tot és mesurable

Un dels millors avantatges que ofereix el màrqueting digital és la seva capacitat de monitoratge i mesurament d’accions i resultats a temps real. Aquest benefici, inexistent en la publicitat tradicional, proporciona una radiografia exacta de l’èxit que està tenint la teva campanya, valorant la necessitat, o no, d’implementar millores instantànies sense la necessitat d’esperar que la mateixa conclogui.

Al seu torn podràs adquirir dades sociodemogràfiques claus per a conèixer a la teva audiència i incidir de manera més directa i efectiva, aconseguint una major rendibilitat a les teves campanyes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.