‘Pessiguem’ Salou

‘Pessiguem’ Salou

Salou avança en el procés de digitalització i adaptació tecnològica del comerç local, engegant una campanya digital del directori online d’establiments ‘Compra Salou’, per ajudar el comerç local i els serveis; donant-ne a conèixer la plataforma per augmentar els adherits; crear comunitat; convertir els usuaris en clients potencials i fidelitzar-los; i promoure les vendes i la prestació de serveis.

Aquesta nova campanya inclou la mascota batejada com el cranc “Pessic”, un element gràfic que serveix per promocionar les ofertes i associar la idea de “pessigar” a “comprar”. És un element neutre, divertit i representatiu de la fauna mediterrània, que a les costes salouenques el podem trobar de manera natural i en abundància.

A través del hashtag “#pessiguemsalou” i la nova mascota “Pessic”, es podran atrapar ofertes i descomptes. S’han creat nous perfils a les xarxes socials de Compra Salou, concretament a Facebook i Instagram, a través dels quals es fomentaran diverses activitats d’interacció i col·laboració amb els usuaris / àries al llarg d’aquest quadrimestre (de setembre a desembre).

Es poden seguir les novetats i descobrir els descomptes als següents perfils de les xarxes socials: Compra Salou: a Facebook, Compra Salou; i a Instagram, @comprasalou; i el ‘Pessic’: a Instagram, @elcrancpessic

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.