Pet Friendly Day a Cambrils

La 64a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils potenciarà l’apadrinament d’animals abandonats i conscienciarà sobre el fet de tenir una mascota. Serà durant el Pet Friendly Day, el dia de la fira reservat per als protagonistes de quatre potes, i que tindrà lloc durant la jornada del dissabte 3 de juny.  

Tot plegat, es portarà a terme de la mà de Revolución Pata, una entitat que centra els seus esforços en realitzar activitats educatives per millorar la situació d’abandonament i desídia que pateixen molts animals domèstics, i Prozovalls, botigues especialitzades en alimentació i serveis per a mascotes.  

Sheila Micó, responsable de Revolución Pata, ha explicat que l’objectiu del Pet Friendly Day és “conscienciar i transmetre que tenir una mascota implica una responsabilitat”.  

La jornada començarà amb una “Passejada Bestial” pels carrers de Cambrils, amb un recorregut de 5 quilòmetres que començarà i finalitzarà a la plaça del Parc del Pinaret. Serà una oportunitat per “donar visibilitat a molts animals que busquen una llar, a les associacions que lluiten per la tinença responsable de mascotes i una acció que promou la responsabilitat, l’empatia i l’exercici”.  

A la passejada s’hi pot inscriure tothom, no és necessari tenir una mascota. De fet, s’hi poden apuntar persones voluntàries per passejar els gossos amb els dorsals grocs, senyal que indica que son gossos que es poden apadrinar perquè actualment no tenen una família. La inscripció, que ja es pot fer a través d’aquest enllaç, és gratuïta i inclou un dorsal pel gos, menjar, aigua i un kit de regal.  

El programa d’activitats continuarà amb un brunch per a gossos, per tal que agafin forces després del passeig. En acabar, a les 12 hores, començarà al Parc del Pinaret l’acció d’apadrinament. Les associacions que participen a la caminada realitzaran una desfilada amb els gossos de dorsal groc (els que estan en adopció).  

La desfilada tindrà una presentadora que anirà donant pas als animals i obrirà el micròfon perquè les associacions participants es puguin donar a conèixer. D’aquesta manera, el públic assistent podrà accedir als apadrinaments, en una acció que té l’objectiu de donar una nova família als animals abandonats.  

Per finalitzar el Pet Friendly Day, la Riera d’Alforja acollirà la segona edició d’exhibició d’Agility. Després de l’èxit del 2022, la Riera tornarà a ser l’escenari d’aquesta competició on gossos i amos ho donaran tot per completar el circuit d’obstacles en el menor temps possible. Serà a partir de les 19 hores i s’allargarà fins a les 20.30 hores.  

“Estem molt contents perquè ampliem la programació Pet Friendly, una de les novetats del 2022 que va funcionar molt bé. La Fira també està conscienciada amb els animals, i volem que sigui un espai on les entitats animalistes i els nostres amics de quatre potes hi tinguin protagonisme”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera Gil.  

La 64a Fira Multisectorial de Cambrils arrencarà el divendres, 2 de juny, i comptarà amb espais nous com el Nomad Festival al Parc del Pinaret, la Fira del Circ als carrers del nucli antic, el Pet Friendly Day i les ja consolidades Firetes i Fira Comercial, entre altres novetats que s’anunciaran pròximament. La programació ja està disponible i es pot consultar a la web www.firacambrils.com/programa.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.