Portes obertes a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus aquest dissabte


Les dues Escoles d’Art i Disseny de la Diputació al Camp de Tarragona organitzen una jornada de portes obertes aquest dissabte 27 d’abril. Els centres de Tarragona i Reus oferiran xerrades informatives sobre els 11 cicles de grau superior que formen la seva oferta formativa reglada. També es podran visitar les instal·lacions de les escoles entre les 10 i les 13 hores.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, situada al carrer del Vent, a més de permetre la visita al centre comptarà amb l’explicació per part d’alguns professors dels ensenyaments de grau superior que ofereix: Interiorisme, Arquitectura Efímera, Infografia 3D i Videojocs i Entorns Virtuals.

Per la seva banda, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, ubicada a la carretera de Valls, oferirà xerrades de 25 minuts de durada dedicades a cada un dels set cicles formatius de grau superior que imparteix: Arts Aplicades al Mur, Animació, Gràfica Interactiva, Joieria Artística, Fotografia, Il·lustració i Gràfica Publicitària. També es podran conèixer les instal·lacions del centre. 

 Dia Mundial del Disseny Gràfic a Tarragona

Aquest dijous, 25 de maig, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona celebra el Dia Mundial del Disseny Gràfic. Ha programat dues activitats que són obertes al públic. La primera és una conferència de l’estudi de disseny gràfic de Vic Partee, que porta per títol Partee: Sex, Design & Rock’n’roll i que tindrà lloc a les 11h a l’Espai Piscina del centre. Aquest mateix espai acull a les 12.30h la segona activitat prevista: la inauguració de l’exposició MAC. Cartellista, que es podrà visitar fins el proper 21 de juny i que mostrarà una selecció de material gràfic del cartellista cinematogràfic català Macari Gómez Quibus. L’exposició ha estat produïda per la Filmoteca de Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.