Tot a punt per a una nova Festa de la Primavera

Durant la pròxima setmana, del dilluns 29 d’abril al diumenge 5 de maig, es durà a terme a la ciutat la setena edició de la Festa de la Primavera organitzada pel Tomb de Reus, amb el suport de l’Agència Reus Promoció, un esdeveniment que té com a objectiu principal dinamitzar el potencial comercial del comerç de la ciutat i promocionar les propostes dels establiments per aquesta temporada.

La Festa de la Primavera, que han presentat conjuntament la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i la presidenta d’El Tomb de Reus, Gemma Molner, és una campanya totalment consolidada a la ciutat que cada any presenta algun element nou però que en línies generals conserva la mateixa essència. Un any més, es presenta una àmplia programació d’activitats als establiments i als carrers del centre pensades per apropar l’oferta comercial de la ciutat a diferents públics. Entre les propostes destacar vermuts musicals, concurs de dibuix el divendres per la tarda, tallers de costura, de maquillatge, nutrició i autoajuda, presentacions de producte, obsequis, degustacions gratuïtes de producte, sortejos, promocions i descomptes, entre altres.

Aquestes activitats aniran acompanyades de les frases primaverals escrites als aparadors els quals mostraran una estètica pròpia de la temporada.

Com a novetats d’aquesta edició destacar la col·laboració amb el Taller Baix Camp que repartirà espelmes en forma de flors als establiments per a que es regalin als clients durant la setmana de la Festa de la Primavera i, la col·laboració amb l’Institut Gabriel i Ferrater, a través del qual s’ha realitzat el concurs pel disseny del cartell oficial entre els alumnes de primer de batxillerat. La guanyadora d’aquest concurs i per tant autora del cartell d’aquesta edició ha estat l’alumna Nerea Licoiu.

També destacar que l’edició d’aquest any tindrà un component digital amb la campanya #MiraQueTinc a través de la qual es presentaran i es donaran a conèixer via xarxes socials aquells productes més destacats o serveis més rellevants dels comerços de la ciutat.

També englobat dins d’aquesta campanya #MiraQueTinc s’ha organitzat un concurs de fotografia a través d’Instagram amb el que es poden guanyar diversos premis: un val de compra de 150€ per la fotografia més primaveral, una sessió d’assessorament d’imatge per aquella més divertida i un lot de vermuts Miró a la més original. Aquest concurs es realitzarà a través de la pròpia xarxa social però la interacció serà amb el comerç i amb les compres realitzades durant aquests dies ja que tots els establiments disposaran d’un element distintiu de la campanya amb la que tothom podrà interactuar i fer-se les fotografies per participar.

Aquesta acció pretenen ser una proposta suggerent i atractiva per atreure l’atenció i participació no només del resident a la ciutat sinó també per atreure els visitants a gaudir del comerç de la ciutat.

La campanya es complementarà amb una actuació musical itinerant pels carrers del centre el divendres a la tarda a càrrec de la Batukada Trokatrons, l’encarregada de posarà ritme a aquesta edició de la Festa de la Primavera.

La roda de premsa s’ha dut a terme en un dels establiments associats a l’entitat, que per a aquesta ocasió ha sigut l’Intersport, amb la voluntat d’implicar als establiments a participar de forma activa amb totes les accions que es duen a terme des de l’associació i no perdre el caràcter comercial que la defineix.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.