Portes obertes al Gaudí Centre per celebrar el dia que va néixer Antoni Gaudí

Imatge d'arxiu d'una visita al Gaudí Centre

El dimarts 25 de juny, el Gaudí Centre organitza una jornada de portes obertes per celebrar i recordar la commemoració del 167 aniversari del naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí, una jornada principalment adreçada als ciutadans de Reus perquè puguin visitar el centre i conèixer les últimes novetats que s’han anat incorporant.

Aquesta jornada serà en horari nocturn, a partir de les 20:30 h i fins a la mitjanit, i no requerirà reserva prèvia. Aprofitant que ja haurà començat la Festa Major de Sant Pere, es vol convidar als ciutadans a gaudir d’aquest espai en un horari diferent de l’habitual, més festiu i lúdic.

La visita estarà amenitzada pel grup teatral La Gata Borda, que per aquest any, coincidint amb l’any Roseta Mauri, parlarà d’aquesta figura en el transcurs de la visita. També es representaran diferents escenes de la vida de Gaudí que faran referència a la seva infantesa i als amics de joventut entre altres. Conduïts per un actor que endinsarà el públic en la visita al centre, es podrà descobrir l’exposició permanent i les vivències de l’arquitecte recreades especialment per aquest dia.

Durant la setmana de la Festa Major, els dies 26, 27 i 28 de juny, el Gaudí Centre oferirà la possibilitat de realitzar visites en família. L’activitat consisteix en un itinerari de descoberta del Gaudí Centre on petits i grans formaran part d’aquesta visita tot finalitzant amb un taller artístic relacionat amb el món i l’obra d’Antoni Gaudí.

Per a més informació i reserves, caldrà contactar amb l’Oficina de Turisme trucant al 977 010 670, o bé per correu electrònic a: infotuturisme@reus.cat.

La visita familiar té un únic de 5€ per adults i nens. L’edat recomanada és de 4 a 10 anys i té una durada d’1 hora i mitja, aproximadament.

Així mateix, recordar que la visita familiar a part d’aquestes previstes per Sant Pere, es realitzen el segon diumenge de cada mes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.