Posem l’objectiu en els 42 anys de resistència al desert del poble Sahrauí. Exposició fotogràfica

Aquest dijous 27 d’abril, a les 20h, organitzat pel Casal Sageta de Foc, tindrà lloc l’acte de presentació de l’exposició fotogràfica “La vida als campaments de refugiats sahrauís. 42 anys de resistència al desert” a càrrec del projecte Una Finestra al Món i amb el suport del Centre de Cooperació al Desenvolupament “URV Solidària
Aquest exposició és una primera petita mostra del treball que va desenvolupar el grup de fotògrafs desplaçats al Campament de Refugiats Sahrauís de Smara el passat desembre, en el marc del projecte Una Finestra al Món, que ja fa gairebé deu anys que treballa la realitat del poble sahrauí des de diferents perspectives.
Les fotografies, mitjançant un relat conductor, pretén aproximar la vida dels sahrauís; exiliats, refugiats, oprimits i, sobretot, oblidats i silenciats però resistents durant 42 anys en mig del desert més inhòspit de la hamada algerina.
En aquesta ocasió les imatges, impactants i molt significatives, són Elisa Alegre, Èlia Romero, Albert Rué, Oriol Peiró, Rolando Layva, Glòria Granell, Jaume Martínez i Marina Figueres, tots integrants de l’equip de fotografia del Projecte Una Finestra al Món i les podreu gaudir al Casal Sageta de Foc (c/ de la Nau, 11 TGN) des d’aquest dijous fins al proper 25 de maig.
L’exposició és tota una declaració d’intencions del que serà la mostra i muntatge gran del projecte i que en els propers mesos veurà la llum, complint així amb la tasca fonamental del Projecte Una Finestra al Món de difondre i visibilitat la causa i la lluita del poble sahrauí.
Estarem encantats de què ens acompanyeu aquest dijous, a les 20h al Casal Sageta de Foc, a la presentació de l’exposició a càrrec dels autors de les fotografies i junt donem veu a una de les causes històricament més silenciades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.