Prades estrena les ‘Jornades de Prades amb orgull’

Prades enguany estrena les “Jornades de Prades amb orgull” organitzades per l’associació Ohana LGTBIQ+ Prades amb Isaac Sosa, que dóna vida a Gal·la Rouge, al capdavant.
Les activitats coincideixen amb l’aniversari de la denúncia interposada als mossos per part de Gal·la Rouge per haver rebut cartes anònimes amb amenaces per ser Drag Queen i actuar a diferents esdeveniments de la vila vermella i per la seva orientació sexual. L’Ajuntament de
Prades va mostrar en el seu moment el seu rebuig cap a qualsevol acte en contra del col·lectiu LGTBIQ+ i va recolzar a la víctima.
Des de l’Associació Ohana s’han realitzat diferents esdeveniments fins ara com el concurs de drag queens Miss Trumfo el 2021 que va ser un èxit de públic omplint el centre cívic.
Les Jornades inicien amb una exposició del 7 al 10 d’agost “història d’un col·lectiu silenciat” a càrrec de Gal·la Rouge que ens farà un recorregut des de la prehistòria fins l’actualitat. Es podrà veure a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Prades d’onze del matí a una de la
tarda i de cinc a nou del vespre.
El dimecres 9 d’agost a les onze del matí està previst fer la conferència “Prevenció dels delictes d’odi” amb els mossos i el SAI de Tarragona amb Gal·la Rouge com a moderadora a la Sala 1 d’Octubre del Centre Cívic.
El divendres 11 d’agost a les vuit del vespre, també a la Sala 1 d’Octubre, retransmissió del documental “Tacones sobre ruedas” una aventura amb autocaravana on un grup de drag queens, entre elles Gal·la Rouge, viatgen juntes fins a Murcia per donar suport a un nen que va ser agredit a les portes del col·legi. En el documental apareix també Prades i l’experiència de Gala Rouge.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.