Aigües de Reus millora la xarxa del barri Niloga

Aigües de Reus ha enllestit recentment les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua en el carrer Robert d’Aguiló, mentre que aquesta setmana ha iniciat les obres en un tram del carrer Castellvell, tot aprofitant la reforma i reurbanització de l’entorn del futur Centre Cívic Gregal, que ja du a terme l’Ajuntament e n aquests moments. Totes dues obres tenen lloc al barri Niloga.

Pel que fa als treballs que s’han finalitzat al carrer Robert d’Aguiló, han tingut una durada de tres setmanes (tot i que inicialment n’havien de durar sis) i han consistit en la substitució de 250 metres lineals d’una antiga canonada de formigó armat per una de nova de fosa dúctil, la qual cosa millora la seva capacitat hidràulica. El pressupost ha estat de 79.699 euros i han estat executades per l’empresa Agrovial S.A. L’obra no ha comportat, en cap moment, afectacions en el trànsit, excepte un dia amb motiu de l’asfaltat.

Pel que fa a les obres que aquesta setmana han començat al carrer Castelvell, es preveu que tinguin una durada d’un mes, aproximadament. El tram del carrer en el qual s’intervé és el comprès entre els carrers Gaudí i Sant Joaquim, ara ja completament tallat a la circulació arran de les obres a l’entorn del Centre Cívic Gregal. “És important que les obres que duem a terme al municipi les fem de manera coordinada amb la idea de generar les mínimes molèsties al veïnat”, argumenta el regidor responsable del servei, Daniel Rubio.

En aquest cas, des d’un punt de vista tècnic, els treballs consisteixen en la substitució d’una antiga canonada de fibrociment per una de nova de fosa dúctil. El pressupost és de 65.340 euros i l’empresa adjudicatària ha estat Gilabert Miró.

El regidor Daniel Rubio ha volgut destacar que, com és habitual, “les obres no representen cap despesa econòmica per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades íntegrament per Aigües de Reus, tal com es fa sempre amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei”. Rubio encara hi afegeix “la voluntat manifesta de l’Ajuntament d’anar millorant els serveis i les infraestructures bàsiques de la ciutat sense cap sobrecost directe per als reusencs i reusenques”.

D’altra banda, l’empresa municipal d’aigua posa a disposició dels veïns de l’àrea un telèfon (977345843) per a qualsevol consulta durant les obres, tot desitjant que les molèsties i interferències siguin mínimes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.