Prades assoleix una ocupació hotelera de més del 80% durant l’estiu

Prades ocupació hotelera estiu 2017

Prades es reafirma com a destí amb atractiu turístic. El municipi del Baix Camp ha registrat un estiu amb una ocupació hotelera de més del 80%, fent especial menció a la primera quinzena d’agost, ja que set dels vuits establiments amb capacitat d’hospedatge van assolir el 100% d’ocupació.

Turisme nacional

Els turistes arribats a Prades són majoritàriament d’origen espanyol. La segona nacionalitat més freqüentada és la francesa amb un 6%, seguit de l’alemanya i l’anglesa que oscil·len entre l’1% i el 3%. Analitzant les comunitats autònomes que més visitants aporten, Catalunya es situa en primer lloc amb quasi el 90%, seguit de la Comunitat Valenciana i Aragó (entre l’1% i el 5%) i el País Basc (1,5%). Pel que fa les comarques catalanes, el Barcelonès lidera la classificació, seguida del Baix Camp i el Tarragonès. A més, gairebé un 80% de visitants que rep el municipi són famílies i parelles.

Prades ocupació hotelera estiu 2017Ocupació allotjaments

Els vuit establiments que ofereixen allotjament han gaudit d’una gran entrada. La Fonda Espasa, Xalet de Prades, Hotel La Botiga, Can Llorenç, English Summer, Cal Pons, Càmping Prades i Cal Crispi han estat els encarregats de donar cabuda als turistes que han triat Prades com a destí. L’ocupació va ser màxima durant les dues primeres setmanes del mes d’agost.

La població ofereix diversos atractius turístics, com l’Ermita de l’Abellera, que va atraure molts visitants durant el mes de juliol i agost. Essent especialment freqüentada la primera setmana d’agost, data em que es va assolir el punt àlgid pel que fa el nombre d’assistents.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.