Preinscripció a les Escoles Bressol Municipals

El pròxim dia 8 de maig s’inicia el període de preinscripció a les escoles bressol municipals, un termini que s’allargarà fins al 21 de maig. El període de matrícula es farà del 3 al 14 de juny.

Es farà a través del portal de tràmits de la web reus.cat, concretament a https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/52818 o demanant https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/52818 o demanant cita prèvia a l’Oficina Municipal d’Escolarització (l’horari de l’OME -amb cita prèvia- de 9:00 h a 14:00h) o a l’escola bressol que hagin escollit en primera opció.

Es pot consultar tota la informació a https://www.reus.cat/serveis/escola-bressol-0-3-anys.

L’oferta de places és per a les escoles bressol municipals La Ginesta, Montsant, El Margalló, El Marfull, L’Olivera i El Lli gabosc, i per a l’escola bressol El Barrufet (de la Generalitat).

Les preinscripcions rebudes s’ordenaran segons la puntuació atorgada, no es té en compte l’ordre d’arribada.

Els criteris que es tenen en compte per atorgar punts són si hi ha germans ja matriculats al centre educatiu (amb diferent puntuació segons si tenen continuïtat durant el curs 2024-25 o no), si els progenitors treballen al centre educatiu, si es viu a Reus, la situació laboral dels progenitors, ser família monoparental o nombrosa, ser beneficiari d’una renda mínima d’inserció o patir una discapacitat igual o superior al 33%, ja sigui l’alumne, un progenitor o un germà. Per al curs vinent, excepcionalment, es donarà puntuació als infants provinents d’un centre de la ciutat de Reus sostingut totalment o parcial amb fon s públics i que cessi la seva activitat el curs 2023-24.

Per al pròxim curs 2024-2025 el Departament d’Educació continuarà amb el finançament del servei escolar de 5h dels infants matriculats a I2 passant a tenir cost 0€ per a les famílies. La resta de serveis (menjador, acollides, monitoratges, …) continuaran sent a càrrec de les famílies usuàries.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.