Preinscripció per a les proves d’accés de cicles formatius a les Escoles d’Art i Disseny

Oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió, és la voluntat de la Diputació de Tarragona a través de les seves escoles d’art. Els centres que la institució gestiona a Tarragona i Reus posen a l’abast dels estudiants un total d’11 cicles de grau superior que esdevenen referents en qualitat docent en estudis d’art i disseny a la demarcació.

Del 7 al 18 de març les persones interessades podran inscriure’s a les proves d’accés als cicles de grau superior, segons estableix el calendari de la Generalitat. Les inscripcions es duran a terme de forma telemàtica al web de la Generalitat. Les proves d’accés tindran lloc al mes de maig i s’adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles de grau superior.

Les escoles i d’art i disseny de la Diputació a Reus i Tarragona exposaran la seva oferta formativa de forma conjunta amb un estand a l’Espai de l’Estudiant de Valls aquest dimecres i dijous, 6 i 7 de març. També oferiran informació sobre les 11 cicles d’art i disseny que imparteixen durant una jornada de portes obertes a tots dos centres el proper 13 d’abril de 10 a 13 hores.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) ofereix els cicles formatius: Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Projectes i Direcció d’obres de decoració i Infografia 3D.

Trobareu els enllaços per a la inscripció i més informació sobre els cicles que imparteixen a: www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.