Pira presenta el programa d’activitats per a joves

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pira i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà han treballat plegades per organitzar al municipi unes activitats per al jovent de la població aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa.

Dilluns 25 de març, a les 11 del matí al Casal Pirenc, tindrà lloc el taller per a joves a partir de 12 anys “Estimar no fa mal” sobre la construcció de relacions sanes, conduït per Laura Anglès i Maria Pérez, dels serveis del SIAD i SAI del Consell Comarcal.

A continuació tindrà lloc una visita guiada a les dependències de l’Ajuntament de Pira a càrrec de la regidora de Joventut, Míriam Pijoan.

Dimarts 26 de març, a les 11 del matí, al Casal Pirenc, i amb el lema “A la taula d’en Bernat, qui no hi és, no hi és comptat” tindrà lloc una Trobada de Joves de Pira, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats, per tal de començar a documentar el nou Pla Local de Joventut de Pira 2025-2028.

La trobada de joves es treballarà a partir de dues franges d’edat, de 12 a 15 i de 16 a 35 anys. El fòrum de joves comptarà amb el guiatge de la tècnica de Joventut mancomunada del municipi i de les tècniques del programa Ocell de Foc del Camp.

Per participar en les activitats és recomanable d’inscriure’s en el següent enllaç: http://ja.cat/actvpira2024

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.