Premi Pyme de l’Any 2024

Els Premis Cambra

El termini d’inscripció al Premio Pyme del Año 2024 s’amplia, fins a les 20:00 hores del dilluns 22 de abril. Les empreses interessades tenen dues setmanes més per a inscriure’s o completar les seves candidatures a aquest premi, convocat per por Banco Santander, la Cambra de Comerç de Valls, la Cambra de Comerç de Reus i la Cambra de Comerç de Tarragona, en col·laboració amb la Cámara de España i el diari La Vanguardia, amb l’objectiu de reconèixer la labor de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seva tasca quotidiana.

El premi es convoca en totes les províncies espanyoles amb la participació de 54 Cambres de Comerç territorials, 13 delegacions Territorials de Banco Santander i la col·laboració de les principals capçaleres de premsa local.

En cada província es triarà a la Pime de l’Any i el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació i Pime Sostenible.

L’empresa guanyadora en cada província concorrerà al Premio Nacional Pyme del Año 2024, que es fallarà en el primer trimestre de 2025. Així mateix, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premio Nacional en les seves respectives categories.

Poden concórrer a aquest premi totes les petites i mitjanes empreses de menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2023. Les empreses hauran de presentar les seves candidatures a les províncies on tinguin domiciliada la seva seu social.

Com participar

Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que trobareu a les pàgines web de la Cambra de Valls, de la Cambra de Reus i de la Cambra de Tarragona, on també podeu consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació docupació, amb especial atenció a locupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de lempresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en què han participat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.