Presentació a Reus del llibre ‘150 Tastets de Poblet’, solidari amb l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles

Aquest dissabte 24 d’abril, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, participarà en l’acte de presentació del llibre «150 Tastets de Poblet» de l’escriptor i historiador reusenc, Jordi Rius, a càrrec del periodista Xavier Graset, a les 12 h a la seu del Círcol, situada al número 4 de la plaça del General Prim. També hi assistirà la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores. La recaptació de la venda del llibre anirà destinada, íntegrament, a poder donar continuïtat als serveis que l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles aporta a les persones afectades i a les seves famílies. Aquest acte solidari, organitzat per l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp i del Círcol de Reus, s’emmarca en les activitats de sensibilització d’aquesta entitat que tenen com a objectiu donar visibilitat a les persones que pateixen un trastorn de salut mental, així com a la mateixa associació.

«150 Tastets de Poblet» és un llibre de divulgació, fonamentat en una investigació documental rigorosa i una nombrosa bibliografia, que dona a conèixer, a través d’una lectura fàcil i entretinguda, la importància del monestir de Poblet en la història de bona part de la Catalunya Nova. Mitjançant 150 articles, que es poden llegir seguint l’ordre cronològic, el temàtic o de manera aleatòria, explica la vida quotidiana, la història i la influència d’aquest monestir en el territori.

L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles
L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles té com a objectiu millorar l’assistència sanitària i social, l’atenció i informació de les persones afectades i de les seves famílies, així com la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral d’aquest col·lectiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.