Presentació del projecte FINGO

L’organització reusenca DomSpain va acollir fa uns dies socis de diversos països europeus interessats a conèixer més en profunditat el projecte FINGO. Es tracta d’una iniciativa que respon a la lluita contra la pobresa i l’exclusió social d’estudiants amb necessitats especials i que sobretot està dedicada a persones vinculades amb la docència.

Durant l’acte, celebrat a l’Espai Boule, hi havia professors d’educació especial, docents d’escoles ordinàries i estudiants d’entre 14 i 19 anys. Així, van poder conèixer de primera mà tot el contingut del projecte, com també la pàgina web on els professors i la resta de persones interessades poden accedir gratuïtament al material elaborat pels socis de FINGO.

Entre aquest material es pot trobar un pla d’estudis amb elements teòrics i exercicis pràctics, que proporcionarà coneixements i habilitats perquè els professors utilitzin mètodes i eines creatives i atractives basades en jocs; la recopilació de bones pràctiques i històries d’èxit en la gestió financera personal d’alumnes amb necessitats especials i, finalment, directrius per a tallers dissenyats per tal de continuar augmentant les habilitats financeres i empresarials dels estudiants de secundària amb necessitats especials.

Aquest material està disponible al web de FINGO i també a la plataforma de murs col·laboratius Padlet, on es poden veure els vídeos de la prova pilota que es va dur a terme a l’Institut Gabriel i Ferrater de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.