‘Tocant el cel amb una corda’ a Blancafort

Blancafort acollirà l’exposició “Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà” del 20 d’octubre al 5 de novembre al Casal d’avis de Blancafort.La inauguració serà el divendres, 20 d’octubre a les 18 h i anirà a càrrec del seu comissari, Jesús Martínez.

Com a acte complementari, el dimarts, 24 d’octubre els infants de l’escola pública de Blancafort Zer Poblet faran una visita guiada a l’exposició.

Es tracta d’una exposició dedicada al món de les campanes, que mostra els campanars, campaners i tocs de campana de la Conca de Barberà. Està formada per una dotzena de plafons, un vídeo sobre els campaners, una antiga matraca i una petita campana fabricada expressament per a l’exposició, que permetrà a les persones visitants efectuar i reproduir els tocs manuals.

Aquesta exposició és una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i que rep el suport de l’Ajuntament de Blancafort i la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Blancafort.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.