Presentació dels resultats dels Espais d’acció col·lectiva impulsats per Mas Carandell, en col·laboració amb Redessa, Regidoria de Promoció Econòmica i l’Agència de Promoció de Ciutat

Presentació dels resultats dels Espais d’acció col·lectiva impulsats per Mas Carandell

 

 

Aquest dimarts, 12 de juny, de 12:00 a 14:00 h, tindrà lloc al centre d’Art Cal Massó (carrer de Pròsper de Bofarull, 7) la sessió de retorn de les conclusions dels Espais d’Acció Col·lectiva per al desenvolupament econòmic local i l’ocupació de Reus, que Mas Carandell ha organitzat recentment a les seves instal·lacions, i en els quals han participat al voltant de 80 representants d’empreses, entitats i agents socials de la ciutat.

Aquests Espais han tingut com objectiu diagnosticar i fer propostes participades sobre la realitat socioeconòmica de la ciutat, mitjançant la dinamització del contacte entre agents socials dels diferents sectors productius i àmbits professionals.

Segons manifesta el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, la voluntat és definir una futura estratègia de desenvolupament econòmic local formació i ocupació, i impulsar iniciatives o línies de treball concretes d’actuació que s’hagin pogut gestar de manera col·laborativa en el si d’aquests espais.

Quatre sessions

Fins ara s’han dut a terme en quatre sessions de treball al llarg del mes d’abril, dividides en els àmbits sectorials de Comerç, turisme i esports, Indústria, logística i transport, Cultura i indústries creatives i Salut, sanitat i agroalimentació.

El projecte, en el qual col·laboren la Regidoria de Promoció econòmica, Redessa, l’Agència de Promoció de Ciutat i Mas Carandell, presenta aquest dimarts els resultats de les diferents taules sectorials, en un acte que serà presentat pel regidor Daniel Rubio, i en què també intervindrà el cap de servei de Desenvolupament Econòmic Local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Mateo Hernando. La cloenda anirà a càrrec de l’alcalde, Carles Pellicer.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.