El Centre de Formació de Persones Adultes Marta Mata obre el 18 de juny el període de preinscripció pel curs 2018-2019

El Centre de Formació de Persones Adultes Marta Mata obre el 18 de juny el període de preinscripció pel curs 2018-2019

 

El Centre de Formació de Persones Adultes Escola Marta Mata, depenent de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, obre a partir del 18 de juny el període de preinscripció pel curs 2018-2019, que finalitzarà el 26 de juny. Aquest centre ofereix ensenyaments d’Informàtica a diferents nivells (el curs que ve amb el nou curs COMPETIC 2), formació bàsica i instrumental i preparació per a les proves d’accés a diferents estudis.

Les persones interessades poden preinscriure’s de manera presencial al mateix centre (carrer de Terol, 1) del 18 al 26 de juny en l’horari següent: del 18 al 21 de juny i els dies 25 i 26 de juny, de 9:30 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h; el dia 22 de juny, de 9:30 a 14:00 h.

Oferta curs 2018-2019

Després de l’èxit en els resultats obtinguts pels alumnes d’aquesta escola en les proves d’accés (un 90 % en les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i un 90 % en les de grau superior), el CFA Escola Marta Mata consolida l’oferta formativa proposada en cursos anteriors i l’amplia amb un nou curs d’informàtica, el COMPETIC 2. Per a aquest curs, doncs, s’oferiran els següents ensenyaments:

  • Cursos d’Informàtica: COMPETIC inicial, COMPETIC 1 i COMPETIC 2.
  • Formació bàsica i instrumental: Cicle de formació instrumental I, II i III; Graduat en Educació Secundària (GES). Nivells I i II.
  • Preparació per a les proves d’accés: Accés a cicles formatius de grau mitjà; Accés a cicles formatius de grau superior i Accés a la universitat per a persones majors de 25 i de 45 anys.

La regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, recorda que “com sempre, el treball a les aules del CFA Escola Marta Mata es combina amb experiències vivencials que permeten aplicar els coneixements a la vida quotidiana i laboral, en un entorn pensat per fer de la formació i l’aprenentatge un camí de creixement personal”.

TRIPTIC MARTA MATA

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.