Presentació oficial de la 36a edició de l’Olimpíada Escolar de Reus 2018

Presentació oficial de la 36a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus 2018

L’auditori Santa Llúcia (raval de Robuster, 34) és l’escenari aquest dimarts 27 de febrer (18:30 h) de l’acte de presentació oficial de la 36ª edició de l’Olimpíada Escolar de Reus. Durant l’acte es coneixerà el cartell que es convertirà en la imatge d’aquesta edició, es lliuraran els premis als guanyadors del Programa Targeta Verda de l’any passat i s’informarà de tots els detalls i novetats d’enguany.

Aquest acte constitueix el tret de sortida d’aquesta edició de la 36ª Olimpíada Escolar, que pretén superar les 3.000 participacions d’alumnes. Enguany destaca el fet que s’amplia el ventall de possibilitats de participar per als adults que integren la comunitat educativa, ja que podran participar en el cros familiar i en el torneig de Bàsquet 3×3.

Reconeixements Targeta Verda al joc net 2017
L’acte de presentació de l’Olimpíada inclourà la participació de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria i el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo i servirà de marc per anunciar els premiats en el joc net en l’edició del 2017: el centre educatiu, l’entrenador i l’esportista que més van destacar l’edició passada promovent els valors positius de l’esport.

També és previst que s’anunciïn les novetats i detalls de la 36a Olimpíada Escolar amb una intervenció de tècnics tant del Consell Esportiu del Baix Camp com de Reus Esport i Lleure.

Anunci del cartell guanyador
Finalment, d’entre els 12 finalistes del concurs de cartells, s’anunciarà quina és l’obra guanyadora i la persona que n’és l’autora. Aquesta proposta gràfica és la que esdevindrà la imatge i representació d’aquesta edició de l’Olimpíada.

Aquest acte de presentació de la 36ª Olimpíada Escolar és el preàmbul d’una edició que enguany arrencarà el divendres 6 de d’abril a la tarda amb la cerimònia d’inauguració i que s’acabarà el diumenge 29 d’abril al matí amb l’acte de cloenda, l’apagada del foc olímpic i la retirada de la bandera.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.