PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA “COMERÇ SOLIDARI DE REUS”

El passat mes de febrer un grup de petits comerciants de Reus vam decidir ajuntar-nos i crear una plataforma que tingués per finalitat la recollida de fons per subvencionar ONG i entitats sense ànims de lucre que ajudin a les persones més necessitades de la nostra societat.

Formen part d’aquesta plataforma petit comerç, emprenedors i petits empresaris de la ciutat de Reus.

Després de 2 mesos de treball conjunt, de sumar comerços a la plataforma i de trobar un projecte en el qual invertir els fons, el proper dimecres 19 d’Abril us volem convidar a la roda de premsa de presentació de la campanya “AJUDEM ELS REFUGIATS”.

L’acte es durà a terme a la Creperie bretona KENAVO, al carrer de les Carnisseries Velles número 7 de Reus a les 9 del matí i contarà amb la presència de membres dels comerços participants i de Jordi Cervera, reusenc i membre actiu de la ONG Proactiva Open Arms, ONG a la qual s’ha decidit invertir els 100% dels fons recollits.

La campanya recollirà fons des del dia 18 d’abril fins el 10 de juny i cada comerç dissenyarà la seva pròpia campanya per la recollida d’aquests fons. El tret final de la campanya serà el dia 10 de juny, a la plaça d’Evarist Fàbregas de Reus, amb una gran festa de cloenda, moltes activitats pensades per tots els públics i l’entrega dels fons a la ONG.

Us adjuntem el cartell de la campanya en el qual podreu descobrir els comerços adherits fins ara a la campanya.

Us esperem a l’acte de presentació i us agraïm la vostra disposició.

Per qualsevol dubte en temes de comunicació podeu parlar amb Mirall digital al mail comunicacio@miralldigital.com o bé als telèfons 977 562 564 i 684 308 467.

CSR-CARTELL-REFUGIATS

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.