SINGLADURES COSTA DAURADA

L’embarcació Arosa, del Club Nàutic de l’Hospitalet-Vandellòs, de Fernando Garcia, guanyava ahir la 25a edició de Les Singladures Costa Daurada, una de les regates de creuers amb més tradició que organitza el Club Nàutic Cambrils. Aquest cop n’eren 18 els participants.

La competició va començar el divendres amb el registre de participants de 9 a 11 del matí. Tot seguit es va fer la reunió de patrons i malgrat el poc vent, la sortida de la regata es va fer a l’hora prevista, les 12 del migdia. El vent, però, va anar baixant i les condicions van fer que es retiressin 4 embarcacions.

La primera jornada els va portar fins a l’Ametlla, on hi van anar arribant durant la tarda. Dissabte va començar amb la visita a la piscifactoria Balfegó i la submersió amb tonyines, a més d’una degustació gastronòmica. Una experiència de la qual van gaudir els participants i acompanyants. La sortida de la segona jornada va ser puntual a la una. Aquest cop amb més vent de Sud Est. Amb tot, precisament el vent es va aturar a la zona d’Hospitalet de l’Infant, moment decisiu per decidir les posicions de la regata. L’arribada va ser bastant ajustada, ja que només separaven del primer al penúltim 40 minuts. Finalment, i per rating, el vencedor va ser Arosa, del Club Nàutic de l’Hospitalet-Vandellòs, de Fernando Garcia.

Aquest va rebre el seu trofeu en l’entrega de premis, que va ser a les vuit del vespre davant del Barlovento. Es van donar premi als 5 primers classificats. En ordre, el segon va ser Sabona, de Ramon Espinet, de Cambrils; Vegas dos, del Reial Club Marítim de Barcelona, de Ramon Estrada; Youth Sailing Team, de Josep Maria Castellví, i Món de l’Ona I de Fabián Escudé, també de Cambrils.

La celebració va acabar amb un sopar barbacoa al Barlovento per a tots els participants i acompanyants.

unnamed (9)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.