Primer màster de Seguretat Industrial en processos químics

L’AEQT i la URV, a través del Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, posen en marxa el primer màster en l’àmbit d’Espanya sobre la seguretat industrial en els processos químics. L’objectiu d’aquest programa de formació permanent és proporcionar una formació avançada i especialitzada en la gestió integral de la seguretat en entorns industrials i dotar als estudiants amb els coneixements teòrics i pràctics necessaris per respondre a les necessitats empresarials i socials en matèria de seguretat industrial.

A través d’un enfocament pràctic i realista, aquest màster comptarà amb la participació de professionals del sector químic de Tarragona reconeguts en el camp de la seguretat industrial i professors de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química, ETSEQ, aportant una visió actualitzada i pràctica sobre els desafiaments i les millors pràctiques en aquest àmbit.

El màster de formació permanent en Seguretat Industrial dels Processos Químics busca formar professionals competents i preparats per afrontar els reptes complexos de la seguretat en l’entorn industrial, contribuint a la prevenció d’accidents, la protecció de la salut i la seguretat de les persones, així com la preservació del medi ambient en la indústria moderna.

El màster que tindrà una durada de dos cursos acadèmics començarà el 30 de setembre d’enguany i finalitzarà el juny del 2026. La modalitat serà presencial i s’impartirà a l’Escola Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ). Es tracta d’un programa de formació dual amb pràctiques a les mateixes empreses i inclourà l’estudi de casos reals.

Aquest nou programa va adreçat  a enginyers, químics, responsables i tècnics de seguretat, supervisors de planta i altres professionals involucrats en el disseny, operació, modificació o manteniment de plantes de procés industrial. A més, d’enginyers recentment titulats i altres llicenciatures relacionades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.