Primer Torneig d’Empreses Club Tennis Taula Ganxets

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus organitza, amb la col·laboració de la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, la primera edició del Torneig d’Empreses Club Tennis Taula Ganxets. La competició amistosa tindrà lloc a les instal·lacions del club els dies 26 i 27 de novembre i està dirigida a totes les empreses de Reus que hi vulguin participar. La iniciativa té el doble objectiu de promoure el tennis taula com un esport que permet desenvolupar l’estratègia de treballar individualment per aportar i sumar col·lectivament i, per l’altra, fomentar la interrelació entre empreses de la ciutat en un espai informal.

La programació del torneig començarà el divendres 25 de novembre amb un acte de benvinguda i un espai per a l’entrenament lliure. El dissabte 26 pel matí s’iniciarà la competició i per la tarda es podrà assistir a un partit de super divisió espanyola. El diumenge 27 pel matí finalitzarà la competició i es procedirà al lliurament  de premis.

Les inscripcions tenen un cost de 150 euros per equip d’empresa, format per sis participants. Per reservar plaça cal emplenar la butlleta que s’adjunta i enviar-la per correu electrònic a comunicacio@cttganxets.cat o trucar al 620 140 896. El període d’inscripcions finalitzarà el 22 de novembre, inclòs.

La presentació del torneig s’ha fet aquest matí a les instal·lacions del club amb la presència del regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, del regidor d’Esports, Pep Cuerba i del president i vicepresidenta del CTT Ganxets de Reus, Joan Carles Vigili i Pilar Ortega. Prats ha posat de manifest que el torneig “permet generar nous vincles i coneixements entre les empreses i, amb un toc de diversió, segur que millorarà les relacions entre els seus treballadors i ajudarà a construir equip”. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.