Primera Festa dels Equips de Pàdel del Golf Costa Daurada

La primera Festa dels Equips de Pàdel ha superat, i amb escreix, les previsions. Més de 80 jugadors i jugadores hi han pres part i, tant l’organització com els assistents, han coincidit que aquestes iniciatives s’han de repetir atès que suposen fer equip, fer Club i, sobretot, posar en valor els èxits aconseguits al llarg d’una temporada que no sempre ha estat fàcil, degut a les restriccions provocades per la pandèmia. 

Com a novetat principal d’aquest any cal destacar la creació d’un nou equip de les Sèries Nacionals de Pàdel, SNP, en categoria masculina, assolint la xifra de deu equips en total: 

Cinc equips de Lliga Catalana, tres masculins i dos femenins. Tres equips de SNP, dos masculins i un de femení. I dos equips absoluts, un de masculí i un de femení, participants al Campionat de Catalunya per Equips. 

Alguns dels resultats més destacats d’aquesta temporada: 

Ascens a Segona categoria de l’equip Femení A. 

Campionat i ascens a Tercera categoria de l’equip Masculí A. 

Campionat i ascens a Tercera categoria de l’equip Masculí B. 

Classificació pel Playoff d’ascens a Segona Categoria per part de l’equip Femení B. 

Classificació pel Playoff d’ascens a Quarta categoria per part de l’equip Masculí C. 

Classificació dels nostres equips masculins i femenins A i B per la Fase Final de la Copa Catalunya 2021. 

Val a dir que el Golf Costa Daurada és l’únic club de Tarragona en aconseguir classificar quatre dels seus equips per la Fase Final de la Copa Catalunya.   

L’equip masculí de SNP s’ha proclamat campió de Catalunya en Categoria 500 i es va classificar pel Màster Internacional de València, una fita que se’ls hi va escapar per només un punt. 

Amb aquest acte, que ha acabat amb la presentació dels equips per la nova temporada, lliurament de premis i sopar, el Golf Costa Daurada ha volgut posar en valor el fort creixement que està experimentant la secció de pàdel. 

En aquest sentit, el Club ja ha iniciat la segona fase d’expansió per passar de les actuals set pistes panoràmiques de pàdel a déu per, finalment, arribar a les 14 previstes. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.