Primera trobada del Fòrum Territorial del Pla Estratègic Reus Horitzó 32

L’Ajuntament de Reus ha convocat aquest dissabte 17 de juliol als municipis, organismes i institucions que es troben en l’àrea relacional o d’influència de Reus a la primera trobada del Fòrum Territorial del Pla Estratègic Reus Hortitzó 32. El fòrum té l’objectiu d’establir un diàleg amb i entre el territori de l’àrea relacional de Reus, que ha de servir per conèixer i tenir en compte les diferents realitats que hi conviuen, així com per detectar àmbits estratègics comuns que reforcin una mirada territorial àmplia. La trobada tindrà lloc a partir de les 9:30h a les instal·lacions de FiraReus.

En el marc del pla estratègic, el fòrum aportarà informació sobre necessitats compartides i d’interacció intermunicipal per al desenvolupament territorial, i propostes sobre línies d’acció, possibles sinergies territorials i estratègies compartides.

Presidit per l’alcalde, Carles Pellicer, i vicepresidt per la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, al Fòrum Territorial hi ha estat convidats al participar els municipis limítrofs a la ciutat de Reus, les capitals de les comarques que toquen a Reus, els municipis del Baix Camp i de les comarques limítrofs de més de 5.000 habitants, les institucions supramunicipals i les entitats municipalistes.

Es preveu que el Fòrum Territorial es reuneixi dues vegades en el marc del pla estratègic; però les convocatòries s’adaptaran en funció dels acords presos per les persones participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.