Programa ‘Conviu l’estiu’

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus ofereix 100 places setmanals adreçades a infants i adolescents de Reus entre els 3 i els 12 anys a través del programa «Conviu l’estiu», entre el 4 de juliol i el 12 d’agost. Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l’estiu, tenen prioritat els infants i adolescents amb famílies en situació de vulnerabilitat social.

Enguany, la temàtica de les activitats gira entorn del cinema i es fan de dilluns a divendres de 9 a 13 h al Centre Cívic Migjorn i l’Escola Rosa Sensat. Cada centre ofereix 50 places cada setmana.

Pel que fa a les activitats més lúdiques i estiuenques, els infants de l’Escola Rosa Sensat van un dia a la setmana a la piscina del Reus Ploms i els del Centre Cívic Migjorn, a les piscines del Reus Deportiu.

A més del programa «Conviu l’estiu», la Regidoria de Benestar Social també subvenciona l’assistència de 122 infants de famílies en situació de vulnerabilitat als casals organitzats per entitats.

L’objectiu és facilitar que tots els infants i adolescents de la ciutat puguin accedir a fer activitats a l’estiu i mantenir i reforçar, d’una manera lúdica, els aprenentatges i la millora de la socialització.

Prova pilot
Aquest estiu s’ha fet una prova pilot entre el programa «Conviu l’estiu» de la Regidoria de Benestar Social i el programa «Aventura’t. Vine als casals educatius i de lleure» de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus. Així doncs, del 4 de juliol al 12 d’agost, els casals d’estiu «Conviu la natura!» i «Lleure i Esport!» formen part d’una experiència pilot, que consisteix a fusionar el programa «Conviu l’Estiu» amb l’oferta municipal dels casals d’estiu, tant pel que fa al personal com a la logística, etc.

«Conviu la natura!» és un casal de natura urbana i medi ambient que ofereix 34 places a infants i adolescents entre 3 i 12 anys i que es fa a l’escola Mowgli en col·laboració amb l’empresa de lleure Ennatura’t.

«Lleure i Esport!» és una pràctica multiesportiva que ofereix 24 places a infants i adolescents entre 6 i 12 anys i que es fa a l’escola Ciutat de Reus en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.