Programa ‘Move & Act’

L’associació reusenca de programes educatius Open Europe participa en el programa ‘Move & Act’. Es tracta d’un projecte Erasmus + que sosté el desenvolupament d’habilitats digitals, creatives i emprenedores per a joves. L’objectiu principal és el desenvolupament d’aquestes habilitats per ajudar-los a formar-se tenint una identitat europea, i augmentar així les seves possibilitats laborals per actuar a escala local, nacional i europea.

En aquest sentit, el projecte ‘Move & Act’ permet desenvolupar habilitats artístiques, enfocades al camp de les arts audiovisuals, i també digitals, relacionades amb tecnologies innovadores, per a joves en risc d’exclusió social. Així mateix, vol crear una xarxa de joves en risc d’exclusió social i donar-los l’oportunitat de dir la seva vers les problemàtiques que pateixen.

‘Move & Act’ està destinat a joves sense educació, treball o formació; nois i noies amb discapacitat, migrants i d’altres relacionats amb les arts. El programa de formació gratuït inclou una guia amb diverses tècniques i activitats artístiques, i xerrades i tallers del mes de febrer al maig.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.