Programació de desembre a la Biblioteca de Cambrils

La xerrada “Impressions d’un fotògraf: l’obra i la persona de Francesc Català-Roca”, en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement, obrirà la programació del desembre de la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils.  

L’activitat, que s’ha programat el dia 1 de desembre a les 19 hores, s’iniciarà amb la projecció de les icones més remarcables del fotògraf. Posteriorment el seu fill, Andreu Català Pedersen, i la comissària de l’any Català-Roca, Laura Terré, conversaran sobre la seva vida i obra, repassant algunes anècdotes, la relació amb personatges com Miró, Artigas i els fotògrafs del seu temps, i el seu pensament al volant de la fotografia  

D’altra banda, el 15 de desembre a les 18 hores el Club de Lectura Adult comentarà el llibre “Paper mullat” amb la seva autora, l’escriptora ebrenca Francesca Aliern, en una sessió oberta que anirà a càrrec de l’escriptor Emigdi Subirats.  

Una altra activitat destacada serà el conta-contes “Una bruixa molt dolça” de Montse Parra, que es portarà a terme el 16 de desembre a les 17 hores. La sessió per a nens i nenes a partir de 4 anys forma part de la 5a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.  

Pel que fa a les activitats amb inscripció prèvia, el 16 de desembre el Club de Lectura Infantil celebrarà la seva trobada mensual i el 20 de desembre es realitzarà una nova edició de l’activitat “Llegim!” per alumnes de 3r de primària a càrrec de Judit Torné. Les inscripcions es poden fer a través del correu: bib@cambrils.cat.  

PROGRAMA D’ACTIVITATS 

XERRADA FRANCESC CATALÀ-ROCA 

Dijous 1 de desembre, a les 19 h, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, 18), Xerrada “Impressions d’un fotògraf: l’obra i la persona de Francesc Català-Roca”, projecció de fotografia i conversa a càrrec del fill del fotògraf, Andreu Català Pedersen i la comissària de l’any Català-Roca, Laura Terré. En commemoració del centenari del naixement del fotògraf. 

Una activitat patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. 

LLEGIM! 

Dimarts 13 de desembre, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), sessió de lectura per a alumnes de 3r de primària, a càrrec de Judit Torné. 

Inscripcions: bib@cambrils.cat 

TERTÚLIA AMB L’ESCRIPTORA FRANCESCA ALIERN 

Dijous 15 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), Club de lectura adult amb l’escriptora ebrenca Francesca Aliern sobre el seu llibre “Paper mullat”. Sessió a càrrec de l’escriptor Emigdi Subirats. 

CLUB DE LECTURA INFANTIL 

Divendres 16 de desembre, a les 17 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Club de lectura infantil per a alumnes de 5è i 6è de primària. 

Inscripcions: bib@cambrils.cat  

HORA DEL CONTE 

Divendres 16 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), “Una bruixa molt dolça”: Hora del conte amb Montse Parra. 

Una activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Aquesta activitat forma part de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. 

LLEGIM! 

Dimarts 20 de desembre, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), sessió de lectura per a alumnes de 3r de primària, a càrrec de Judit Torné. 

Inscripcions: bib@cambrils.cat  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.