Programació de Nadal a Reus 2018/19

PROGRAMACIO NADAL 2018/19

Amb l’encesa dels llums de Nadal comencem un nou període de l’any en el qual agafa vida un nou esperit, el nadalenc, se’ns posa al cap i ens acompanya durant setmanes. A Reus volem que a més, ho faci d’una manera conjunta entre cultura, comerç i patrimoni.

Propostes culturals diverses, d’oci per a tota la família i de lleure pensant amb totes les edats con- fegeixen un programa que es reforça amb música perquè enguany comme- morem Reus Ciutat de la Música 2018.

Aquest és un moment de l’any en el que ens agrada anar pel carrer, mi- rar els aparadors, entrara les botigues i preparar els regals i l’energia que ens arriba a través dels llums de Nadal i l’alegria que ens transmeten les companyies que fan es- pectacles pel carrer ens acompanyen.

Des de la regidoria de Projecció de Ciutat hem dedicat esforços en consolidar el model  de ciutat que Reus representa: una ciutat amb un important

patrimoni cultural, amb una oferta comercial de qualitat i amb una oferta permanent d’esdeveniments culturals que fan que estar, tombar pels carrers o venir a Reus sigui tota una experiència.

Bones festes i feliç 2018!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.