Programació del Teatre Fortuny per al 4t Trimestre de 2017

El Consorci del Teatre Fortuny ha donat a conèixer la programació per al 4t Trimestre de 2017, que inclou espectacles com “Art”, de Yasmina Reza i dirigida per Miquel Górriz; “La autora de las meninas”, d’Ernesto Caballero i amb Carmen Machi com a protagonista i “Homes. La comèdia musical”, de Sergi Belbel i Carol López. El cicle Grans Mestres, l’òpera, el concert d’Any Nou i una nova proposta familiar es mantenen com a segells identificadors de la programació del Teatre Fortuny en aquesta recta f inal de l’any 2017.

L’alcalde Carles Pellicer ha subratllat que la programació aprovada aquest dimecres manté el nivell d’excel·lència propi del Teatre Fortuny i de l’any de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, en què destaquen espectacles singulars difícils de veure en altres escenaris de l’entorn de Reus i de la resta del país.

La programació es compon de les següents propostes:

   • Dimarts, 3 d’octubre, 21:00 h. Cicle Grans Mestres. “Lear, Rei”, de William Shakespeare, dirigit per Francesc Cerro-Ferran i amb Lluís Marco, Marta Marco i Sergio Caballero.
   • Dijous 5 i divendres 6 d’octubre a les 21:00 h. “Art”, de Yasmina Reza. Dirigit per Miquel Górriz i amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.
   • Dissabte 28 d’octubre, 18:00 h. Espectacle familiar. “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”, de Raquel Díaz Reguera, adaptat i dirigit per Paco Mir.
   • Divendres 3 i dissabte 4 de novembre, a les 21:00 h. “E.V.A”, de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique, amb Companyia T de Teatre (25 anys), i dirigit per Julio Manrique. Amb Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.
   • Dimarts 7 de novembre, 21:00 h. Cicle Grans Mestres. “Assaig sobre l’amor immortal”, a partir de textos de Bram Stoker i T.E. Lawrence. Dirigit per Francesc Cerro-Ferran i amb Joan Carreras i Olalla Moreno.
   • Dimarts 14 de novembre, 21:00 h. “Cosí fan tutte”, de W. Amadeus Mozart. Òpera amb els Amics de l’Òpera de Sabadell.
   • Dimarts, 21 de novembre 21:00 h. “La autora de las meninas”, d’Ernesto Caballero, amb Carmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes. Coproduït per Focus i Centro Dramático Nacional.
   • Divendres 24 de novembre, 21:00 h. “La bella dorment”, de Piotr Txaikovski, amb el Russian National Ballet.
   • Divendres 15 de desembre, 21:00 h. “Homes. La comèdia musical”, de Sergi Belbel i Carol López. Amb Anna Barrachina, Agnès Busquets, Alba Florejachs, Mireia Portas i Glòria Sirvent.
   • Divendres 29 de desembre, 21:00 h. “Johan Strauss”, Gran Concert d’Any Nou, amb la Strauss Festival Orchestra i l’Strauss Festival Ballet Ensemble.

Venda de localitats
Venda anticipada de localitats dels espectacles “Art” (sessió del 5 d’octubre), “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?” (sessió del 28 d’octubre), “E.V.A” (sessió del 4 de novembre), dels dos espectacles del cicle “Grans Mestres” i del Gran Concert d’Any Nou (sessió del 29 de desembre) a partir del dia 26 de juny. Les entrades podran adquirir-se a la taquilla del teatre o bé al web
www.teatrefortuny.cat.

Venda de localitats per a la resta d’espectacles del semestre a partir del 18 de setembre a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (plaça de Prim, 4) o bé al web www.teatrefortuny.cat. Els dies d’actuació la taquilla del teatre obrirà una hora abans de començar l’espectacle.

Abonaments

   • Abonament A. Bonificació del 20% de descompte per a Art – EVA – Cosí fan tutte – La autora de las Meninas – La bella dorment – Homes. Preus: Zona A 158,40 euros; Zona B 108,00 euros; Zona C 61,60 euros. Prioritat en la reserva de localitats.
   • Abonament B. Bonificació del 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a 3 espectacles a escollir, d’entre els espectacles d’abonament de cada trimestre.

Venda d’abonaments del dia 15 de juny al 14 de setembre de 2017 a la taquilla del teatre o bé omplint la butlleta d’abonament. Servei d’abonament al telèfon 977 010 659.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.