Programació del Teatre Fortuny per al 4t Trimestre de 2017

El Consorci del Teatre Fortuny ha donat a conèixer la programació per al 4t Trimestre de 2017, que inclou espectacles com “Art”, de Yasmina Reza i dirigida per Miquel Górriz; “La autora de las meninas”, d’Ernesto Caballero i amb Carmen Machi com a protagonista i “Homes. La comèdia musical”, de Sergi Belbel i Carol López. El cicle Grans Mestres, l’òpera, el concert d’Any Nou i una nova proposta familiar es mantenen com a segells identificadors de la programació del Teatre Fortuny en aquesta recta f inal de l’any 2017.

L’alcalde Carles Pellicer ha subratllat que la programació aprovada aquest dimecres manté el nivell d’excel·lència propi del Teatre Fortuny i de l’any de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, en què destaquen espectacles singulars difícils de veure en altres escenaris de l’entorn de Reus i de la resta del país.

La programació es compon de les següents propostes:

   • Dimarts, 3 d’octubre, 21:00 h. Cicle Grans Mestres. “Lear, Rei”, de William Shakespeare, dirigit per Francesc Cerro-Ferran i amb Lluís Marco, Marta Marco i Sergio Caballero.
   • Dijous 5 i divendres 6 d’octubre a les 21:00 h. “Art”, de Yasmina Reza. Dirigit per Miquel Górriz i amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.
   • Dissabte 28 d’octubre, 18:00 h. Espectacle familiar. “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”, de Raquel Díaz Reguera, adaptat i dirigit per Paco Mir.
   • Divendres 3 i dissabte 4 de novembre, a les 21:00 h. “E.V.A”, de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique, amb Companyia T de Teatre (25 anys), i dirigit per Julio Manrique. Amb Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.
   • Dimarts 7 de novembre, 21:00 h. Cicle Grans Mestres. “Assaig sobre l’amor immortal”, a partir de textos de Bram Stoker i T.E. Lawrence. Dirigit per Francesc Cerro-Ferran i amb Joan Carreras i Olalla Moreno.
   • Dimarts 14 de novembre, 21:00 h. “Cosí fan tutte”, de W. Amadeus Mozart. Òpera amb els Amics de l’Òpera de Sabadell.
   • Dimarts, 21 de novembre 21:00 h. “La autora de las meninas”, d’Ernesto Caballero, amb Carmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes. Coproduït per Focus i Centro Dramático Nacional.
   • Divendres 24 de novembre, 21:00 h. “La bella dorment”, de Piotr Txaikovski, amb el Russian National Ballet.
   • Divendres 15 de desembre, 21:00 h. “Homes. La comèdia musical”, de Sergi Belbel i Carol López. Amb Anna Barrachina, Agnès Busquets, Alba Florejachs, Mireia Portas i Glòria Sirvent.
   • Divendres 29 de desembre, 21:00 h. “Johan Strauss”, Gran Concert d’Any Nou, amb la Strauss Festival Orchestra i l’Strauss Festival Ballet Ensemble.

Venda de localitats
Venda anticipada de localitats dels espectacles “Art” (sessió del 5 d’octubre), “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?” (sessió del 28 d’octubre), “E.V.A” (sessió del 4 de novembre), dels dos espectacles del cicle “Grans Mestres” i del Gran Concert d’Any Nou (sessió del 29 de desembre) a partir del dia 26 de juny. Les entrades podran adquirir-se a la taquilla del teatre o bé al web
www.teatrefortuny.cat.

Venda de localitats per a la resta d’espectacles del semestre a partir del 18 de setembre a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (plaça de Prim, 4) o bé al web www.teatrefortuny.cat. Els dies d’actuació la taquilla del teatre obrirà una hora abans de començar l’espectacle.

Abonaments

   • Abonament A. Bonificació del 20% de descompte per a Art – EVA – Cosí fan tutte – La autora de las Meninas – La bella dorment – Homes. Preus: Zona A 158,40 euros; Zona B 108,00 euros; Zona C 61,60 euros. Prioritat en la reserva de localitats.
   • Abonament B. Bonificació del 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a 3 espectacles a escollir, d’entre els espectacles d’abonament de cada trimestre.

Venda d’abonaments del dia 15 de juny al 14 de setembre de 2017 a la taquilla del teatre o bé omplint la butlleta d’abonament. Servei d’abonament al telèfon 977 010 659.

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.